PSD-iştii au furat, şi fură, pădurile României

duminică, decembrie 5, 2021 7:14

Paul Stanescu, baron PSDJaful din pădurile României, de o amploare nemaivăzută până atunci, a început în anii 2001-2004, atunci când tandemul ucigaş Ion Iliescu (preşedinte) – Adrian Năstase (premier) se afla la conducerea României.

Se spune că cine uită istoria riscă să-i retrăiască dramele. Ei bine, spălaţii pe creier (deşi e mult spus “creier”) ce votează PSD = ciuma roşie – spălaţi pe creier în special de Mafia TV (România TV şi Antena 3) -, adepţii principiului “După noi, potopul!”, par să uite cine au fost PSD-iştii, câte crime au comis aceştia împotriva României, de la mineriade la măcelărirea legilor justiţiei în favoarea infractorilor.

Să ne amintim aşadar, încă o dată, de criminalii din PSD, cei care au jefuit această ţară, pentru binele lor şi urmaşilor-urmaşilor lor, blestemaţi să fie în veci.

Un articol din august 2004.

O invazie de lăcuste fără precedent ameninţă România

Cârdăşia dintre mafia pădurilor şi PSD a ieşit la iveală. Partidul îşi recompensează clienţii, actuali sau foşti directori de direcţii silvice.

Cap de listă este (era în 2004 – n.m.) Ion Dumitru, directorul (din 2004; ulterior baronul PSD-ist a ajuns şi pe la puşcărie – n.m.) Regiei Romsilva, pus pe listele de deputaţi ale Dâmboviţei. Dumitru este în ancheta PNA (Parchetul Naţional Anticorupţie – n.m.), pentru sponsorizări ilegale de peste 30 de miliarde de lei (vechi – n.m.), făcute din bani publici, şi pentru transferul ilegal a 30 de hectare de pădure la Snagov.

Seria clienţilor Puterii (PSD-iste, n.m.) care se regăsesc pe listele Parlamentului (pentru alegerile din 2004 – n.m.) este asta: Costel Preda, fostul şef al Direcţiei Silvice Târgovişte, omul lui Năstase, figurează pe listele Senatului. Gheorghe Nechiforel, fost şef al direcţiei Suceava, este omul lui Cozmâncă.

Deşi acuzat că i-a favorizat pe deputaţii (PSD – n.m.) Crăciun şi Tărâţă să intre în posesia a 6 milioane de metri cub de lemn, proveniţi din doborâturile de vânt, şi că a împroprietărit cu 800 de hectare de pădure diverşi şmecheri, Gheorghe Nechiforel va candida (pentru alegerile din 2004 – n.m.) la Camera Deputaţilor.

Ion Terea, director la Sabiu, omul magnatului Ilie Carabulea, va candida la Cameră. Mihai Clinceanu, fost director de direcţie la Ploieşti, omul lui Năstase, va candida la Cameră.

Aurel Filip, director la Baia Mare şi omul lui Puiu Paşcu, care a transformat Maramureşul într-un deşert selenar, va candida la Senat (pe listele PSD, pentru alegerile din 2004 – n.m.).

Mihai Stepănescu, director (Romsilva – n.m.) la Reşiţa, omul lui Ilie Sârbu, va candida la Senat, iar fostul director, Ion Chisăliţă, la Cameră.

Gheorghe Rusu, director la Botoşani, omul lui Cozmâncă, va candida la Cameră. Sever Şter, director (Romsilva – n.m.) la Satu Mare, care coordonează (coordona în 2004 – n.m.) transporturile de material lemnos în Ungaria şi Austria, pe-o mână cu Poliţia de frontieră şi omul lui Puiu Paşcu, va candida la Senat.

Costel Bobic, director la Târgu Jiu, omul lui Nicolae Mischie, va candida la Cameră. Cornel Pitiş, director la Buzău, omul magnaţilor Posea şi Hayssam, va candida la Cameră. Iar Relu Rădulescu, director la Râmnicu Vâlcea, omul lui Triţă Făniţă, va candida la Cameră.

PSD susţine (susţinea în 2004 – n.m.) că şi-a reformat rândurile. Rândurile de mai sus denunţă minciuna ordinară a Puterii şi demonstrează că PSD va lansa la toamnă (toamna lui 2004 – n.m.) împotriva României un nor de lăcuste carnivore. (“Academia Caţavencu”, nr. 664/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu