Defrişarea pădurilor României în regimul criminal al PSD = ciuma roşie = mafia

marți, ianuarie 21, 2020 8:20

PSD = ciuma rosie = mafiaRaport (din 2004 – n.m.) despre ultimele stricăciuni în flora şi fauna patriei

La Direcţia Silvică Cluj ilegalităţile sunt atât de flagrante, încât se văd cu ochiul liber din avion. Directorul Victor Cherecheşiu, zis Musulmanul, a semnat contracte ilegale cu străinii, pentru vânat.

În pădurile de pe versantul clujean al masivului Vlădeasa trăieşte una dintre cele mai rare păsări din fauna continentală, ierunca sau brădişoara (Tetrastes bonasia), din neamul cocoşului de munte şi de mesteacăn. Îi mai zice şi pasărea împăratului, deoarece pe vremuri era vânată exclusiv pentru bucătăria casei imperiale de Habsburg.

Apoi, Cherecheşiu a închis ochii la prelucrarea buştenilor la gaterele altor firme, cum este SC Pleş-Silva SRL din comuna Poieni, în timp ce pe gaterul direcţiei de al Huedin s-au susurat căprioarele.

A acordat contracte de comision firmelor exportatoare de cherestea, care ajung până la 40 de procente din valoarea mărfii. Cheltuielile de procesare şi de comision sunt atât de mari, încât preţul obţinut pe cherestea este mai mic decât preţul mediu al buştenilor, dacă s-ar exporta direct.

În acest moment (era martie 2004, iar România era sub cizma mafiei PSD – n.m.), s-a demarat un control formal la direcţie, care va analiza pagubele produse de Cherecheşiu în ultimii ani. Nu ne aşteptăm la nicio minune, luare de atitudine, demisie sau demitere, deoarece Ion Dumitru, zis Capdemort, şeful Regiei Romsilva, îl sprijină pe Cherecheşiu, zis Musulmanul. Asta pentru că Musulmanul îl unge pe Capdemort, care îi ţine pe absolut toţi cei 40 de şefi de direcţii pe delegaţii de câte trei luni.

La sfârşitul trimestrului, şeful direcţiei vine cu ce trebuie să vină la Bucureşti, pentru a-şi negocia rămânerea în post pentru încă un trimestru (o parte dintre şpăgi, probabil, ajungeau la mafiotul puşcăriaş Adrian Năstase, şeful lui Capdemort, ştiut fiind faptul că Bombonel vămuia toate şpăgile, adică un procent din şpăgile încasate de şefii de atunci ai organismelor statului mafiot român trebuiau să ajungă la infractorul Năstase Adrian – n.m.).

Plus de asta, Cherecheşiu mai este proptit şi de viceprim-ministrul Ioan Rus (cel care a spus odată că “toate femeile care pleacă din România, la muncă, sunt curve” – citat aproximativ, n.m.), care a prins şi el gustul fofoloancei păsării împăratului şi este văzut tot mai des la vânătoare prin codrii Clujului, gestionaţi de un musulman cu maniere de vizigot, prinţipuri de vandal şi filozofie de geambaş. (“Academia Caţavencu”, nr. 639/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu