Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii

joi, septembrie 10, 2015 14:11
Posted in category Istorie

IslamistiInfractorul Viorel Ponta, ce și-a însușit ilegal 10 miliarde de lei vechi de la complexurile energetice Turceni şi Rovinari, are tupeul de borfaș să ne eticheteze „barbari, necivilizați, xenofobi, rasiști”, deoarece nu dorim islamizarea României

România este țară creștină, Puie Monta, cel mai ortodox dintre mafioții PSD-iști. După ce ai inventat ziua de lucru de 25 de ore, procese cu mize inventate şi rezolvate în câteva zile, pentru a obține cei 10 miliarde de lei vechi, furați din banii amărâților care trăiesc de azi pe mâine în țara baronilor PSD-iști, ai tupeul și nesimțirea de a jigni românii la ei acasă, tu, un albanez hoț, inccompetent, plagiator, mitoman etc. Aici am ajuns, pe fondul apatiei părții sănătoase a neamului românesc. Un neica nimeni ca acest Puie Monta hotărăște să aducă musulmani în România crestină, încălcând Constituția țării. Iar neamțul concediului bine făcut, Klaus Iohannis, nu are nimic de obiectat. El este element de decor, preșul de care mafia PSD-istă se șterge pe picioare. Sau, mai rău, este convins de bunele intenții ale mafioților PSD-iști.

Turcia musulmană, și care a terorizat țările române timp de secole, interzice construcția bisericilor pe teritoriul său, iar anchetatul penal Victor Viorel Ponta vrea să aprobe construirea în România creștină a celei mai mari moschei din Europa

Asta înseamnă să fii mafiot. Te-ai operat în Turcia, otomanii ți-au reparat piciorul, vii cu moscheea, doar fraierii de români acceptă orice de la PSD-isti. Chiar nu reacționeaza nimeni? Unde-i patriarhul BOR? Unde sunt marii apărători ai credenței strămoșești? Cum, orice mitoman și plagiator, dacă are chef, poate transforma, după bunul plac, România în țară islamică?!

Cei din tribul lui Mahomed au, genetic, inclinații criminale. Ele se dezvoltă la un moment dat. Este doar o chestiune de timp până în momentul în care „sărmanul” refugiat va dori școli în limba lui, moschei cât cuprinde, reprezentare parlamentară, inscripții bilingve etc.

Și atunci, Puie Monta, ce facem? România nu are bani să întrețină drumuri, desi ele mai trebuiau construite, nu are bani de dotări pentru spitale, dar are bani pentru musulmanii care nu se duc în Turcia, de exemplu, țară musulmană, dar vin în România.

România nu este obligată să primeasca refugiați. N-am fost buni în Schengen, dar acum suntem buni să primim refugiați

Olanda islamizata a oprit România, prin 2011, să adere la Spatiul Schengen. Să-i primeasca olandezii pe musulmanii refugiați. La fel, englezii au făcut un adevărat tam-tam că vin românii și fac probleme în Regat. Bun, să se ducă musulmanii în Regat și or să vadă britanicii cu adevarat cine face probleme.

Puie Monta, dacă nu ai fi un incult, poate ai fi aflat că turcaleții tăi musulmani au ucis 1,5 milioane de armeni, în ceea ce se numește „genocidul armean”

Un milion și jumătate de oameni uciși de turcaleții care azi ne dau lecții de civilizație. Știți ce-i ciudat, legat de genocidul armean. 20 de țari, printre care Franța și Rusia, au recunoscut genocidul armean, România nu. Asta înseamnă să fii o țară condusă de indivizi fără coloana vertebrală. Nici măcar un adevăr istoric evident nu este recunoscut, pentru a nu supăra, nu-i așa, Inalta Poartă. Puie Monta, fanariot ordinar, de ce nu te duci tu la musulmani, să devii islamist, să ai mai multe neveste, dacă tot te duci la curve prin Dubai.

Puie Monta, știi că musulmanii se plâng că misiunile sinucigașe se dau pe pile

Culmea terorismului: luptători ai Statului Islamic se plâng că misiunile sinucigase se dau pe pile. Și în România va fi la fel. Ne vom trezi că musulmanii sunt dornici să guste din cele 100 de fecioare promise de pedofilul criminal Mahomed și, pe cale de consecință, vor mai muri nișe români nevinovați. Pardon, “vinovați” că sunt compatrioti cu jegul de Puie Monta.

Puie Monta, știi că violul devine practică religioasă la musulmani

Violul devine practică religioasă la musulmani. Statul Islamic spune că violul este încurajat de Coran, dacă victimele nu sunt musulmane. Ce vor face copiii nostri Puie Monta? Fetele, în special? Vor trebui să umble acoperite când trec printre grupurile de musulmani?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii”

 1. Islamul va taia gatul Europei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:55

  […] Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii […]

 2. S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 22:26

  […] Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii […]

 3. Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 14th, 2016 at 8:05

  […] Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii […]

Adauga un comentariu