Puie Monta, albanezul minune

duminică, august 30, 2015 9:14

Puie MontaLozinca lui Puie Monta: “După mine, potopul!”

Financiar și nu numai (după cum vom vedea mai la vale). Orice idiot poate să arunce cu bani în stânga și în dreapta (dar mai ales în stânga). Mai greu este să construiești ceva durabil în România. Mitomanul plagiator își imaginează, în mintea lui puțină, că banii sunt totul. A dat bani, în special din împrumuturi externe (Puie Monta a împrumutat în ultimii 3 ani aproximativ 12 miliarde de euro), în rest nu contează absolut nimic. Iată mai jos câteva realități ale guvernării iresponsabile PSD, această adunutără de mafioți care au distrus România în ultimul sfert de veac.

 • Mor oameni nevinovați datorită lipsei soselelor din România. Puie Monta este la curve minore.
  Românașii nu par deloc deranjați de starea deplorabilă a drumurilor. Continuă să moară în liniște pe drumurile nici măcar întreținute de Puie Monta. Pe un drum amărât circulă, forțati de împrejurări, tot soiul de autovehicule, de la cele de tonaj greu, până la cele conduse de țigani analfabeți și fără permis (și nu numai țiganii circulă făra permis). Pe acelasi drum, întâlnim căruțe ale agriculturii PSD-isto-iliesciene, câinii aruncați de românașii ce vor o țară ca afară, Dacii de pe timpul Prea Târziu Împușcatului, care se mai țin în 3 șuruburi etc. Desigur, România lui Puie Monta nu are bani de construit drumuri, dar are bani pentre ‘jdemii de parlamentari, ce-și maresc în neștire pensiile si salariile, pentru un aparat guvernamental suprapopulat cu amante, verisoare de miniștri, cu școli în care numărul de elevi este mai mic decât numărul de profesori, cu spitale unde angajații îngrijesc zgârieturi si alte asemenea, cu 1001 sporuri pentru tot felul de bugetari, doar FMI-ul are bani, ce Iliescu meu.
 • Harghita, Covasna și Mureș sunt sub stăpânire totală maghiară (sunt complet rupte de România). Puie Monta se duce la șprițuri în Dubai.
  Dovezile în acest sens sunt foarte multe. De exemplu, știe Puie Monta că în Odorheiul Secuiesc mașinile poliției sunt inscripționate în maghiară. Știe, și-l doare-n Daciana. Asta în România, cică stat unitar, cu limba română, și-atât, limbă oficială. Cel puțin așa scrie în Constituția României. Pentre nerespectarea căreia era acuzat Băsescu. Dacă Băsescu pentru interpretări doar a fost supus suspendării, ce merită Puie Monta care se șterge la cur cu prevederile Constitutiei României? Spânzurat din scurt. Dar cine s-o facă? Ciobanii și tiganii analfabeți care cred toate gogoșile Latrinei 3 și Ghita TV? Iată ce spune un român (Florin Tămaș) pe Facebook legat de acest subiect (vedeți legătura anterioară): “Suntem o țară condusă de indolenți și incompetenți (te recunoști Puie Monta?). Nu se poate să nu respecți Constitutia și legile țării în care trăiești.” Și dacă de la unguri nu te poți aștepta la nimic bun, am putea totuși, noi românii, să avem oameni luminați în fruntea țării, oameni care să facă ceva bun pentru această țară, nu jeguri precum acest Puie Monta.
 • Copiii din Italia învață la școală că ungurii din România luptă pentru independență și ca limba maghiară este limbă oficială în România. În acest timp, Puie Monta are puternice erecții, dar nu intelectualePuie Monta este ultimul gunoi în Europa Occidentală. Nimeni nu-l apreciază. Cum să apere acest jeg interesele României, în Italia în cazul de față. Un acuzat penal nu poate inspira încredere nimănui. Susținut de un grup de mafioți, printre care condamnatul penal (cu suspendare) Liviu Dragnea și Generalul Izmană, marele patrihoț al României, acest mitoman plagiator va aduce România rapid în cel mai jos loc din istoria sa milenară. Un individ fără creier, fără moralitate, fără coloană vertebrală nu poate guverna decât catastrofal o țără.
 • Turcii ucid ortodocși la greu (creștini, în general), iar Puie Monta, ortodoxul minune, vrea moschei în România.
  Am să citez integral materialul apărut pe napocanews.ro
  Comemorare: 60 de ani de la pogromul antiortodox din Turcia
  Lumea ortodoxă se pregătește pentru comemorarea pogromului din Turcia din 6 Septembrie 1955.
  Acum șaizeci de ani, în noaptea de 6 septembire 1955, o mulțime de 100.000 turci din Istanbul, Turcia, au organizat și regizat cu ajutorul autorităților guvernamentale un pogrom împotriva comunității ortodoxe grecești și alte minorități non-musulmane din Istambul
  Atacurile mulțimii au început în seara de 6 septembrie și s-au încheiat înainte de ivirea zorilor, pe 7 septembrie cu impunerea legii marțiale. Poliția a fost mereu prezentă pe străzi, dar nu a împiedicat atacurile. Prejudiciul a fost masiv: 4.500 de case grecești, 3.500 magazine și întreprinderi, 110 hoteluri, 27 farmacii, 21 fabrici, 90 biserici și mănăstiri, 36 de școli și 13 de cimitire au fost vandalizate și/sau distruse; doi preoți ortodocși au fost arși de vii; 16 greci au murit, aproximativ 20 a dispărut, 300 au fost răniți, iar 200 de femei din Grecia au fost violate; mii de greci au fost bătuți, unii torturați; morminte ale Patriarhilor ortodocși greci au fost întinate; relicve ale Sfinților au fost furate, arse; cadavre au fost dezgropate și înjunghiate, au defecat pe morminte.
  Păi, nu merită turcii promovați în Europa civilizată? Nu merită moschee în România ortodoxă? Merită, dacă esti un infarctor precum Puie Monta, care te ștergi la cur cu valorile acestei țări. Un om de onoare, ceea ce nu-i cazul lui Victor Viorel Ponta, ar avea nevoie de un pistol și un moment de singurătate. Asta în cazul unei Domn adevărat. În cazul albanezului minune, mai mult musulman decât ortodox, acesta uită repede de crimelele sale atunci când penetrează la greu curve minore. România cu siguranță va muri de boala numită PSD-ism acut. Iar medici nu prea se văd pe aproape. Românul se agită doar pe Facebook. În rest, acceptă orice crimă cu seninătatea ciobanului din Miorița, cel care, nu-i așa, se pregătea senin să moară. Păcat. Un mod mult mai sănatos de a gândi îl au alții. Cei care aplică zicerea “Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa”. Decât să plângem noi nu mai bine să plângă Puie Monta și gașca PSD-iștilor mafioți?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Puie Monta, albanezul minune”

 1. Infractorul Viorel Ponta incalca la greu Constitutia si legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2015 at 14:47

  […] Puie Monta, albanezul minune […]

 2. Puie Monta, si Stefan cel Mare a fost „barbar” cu musulmanii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2015 at 14:12

  […] Puie Monta, albanezul minune […]

 3. Inculpatul penal Viorel Ponta sta la masa cu ucigasii si interlopii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2015 at 15:02

  […] Puie Monta, albanezul minune […]

 4. Laserul de la Magurele, alte 50 de milioane de euro, bani publici, pierduti de Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 14th, 2016 at 8:14

  […] Puie Monta, albanezul minune […]

Adauga un comentariu