Quickmobile a actualizat preturile reduse dupa scaderea TVA la 20%

luni, ianuarie 4, 2016 16:07
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDupă cum probabil ați aflat deja, de la 1 iaunuarie 2016 TVA-ul s-a redus de la 24% la 20%. În aceste condiții, și prețurile produselor ar trebui actualizate la toate magazinele, inclusiv cele online. Magazinul online care si-a actualizat prețurile în funcție de modificarea suferită de cota TVA-ului este QuickMobile. Iar consecința acestei actualizări este faptul că putem cumpăra mai ieftin o tabletă sau un smartphone.

De exemplu, dacă aș vrea să profit de reducerile de prețuri, prin actualizarea lor după scăderea TVA-ului la 20%, aș comanda IPad Mini 4 auriu, o tabletă cu carceteristicile (câteva dintre ele): CPU Dual-core 1.5 GHz, sistem de operare iOS9, 2 GB RAM, 120 GB capacitate de stocare internă, GPRS, EDGE, multitouch etc. Transportul este gratuit, 2 ani garanție, livrare rapidă, banii înapoi în 14 zile (daca sunteți nemuțumiți de produs), service rapid, deschiderea coletului la livrare, plata securizată cu cardul, împachetare premium. Se poate achiziționa și în 12 rate fixe fără dobândă și fără avans.

Din păcate, chiar daca se știa că TVA-ul va scadea de la 24% la 20%, nu toate magazinele online au actualizat prețurile în functie de modificarea cotei TVA-ului. De exemplu, cel.ro și evomag nu au făcut acest pas. Pentru alte amănunte legate de subiect, intrați pe blogatu.ro, acolo unde puteti descoperi si alte informatii interesante legate de promotiile magazinelor online din Romania, inclusiv Quickmobile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu