Rent-a-Car-Otopeni.ro – inchirieri auto pentru toate buzunarele

vineri, martie 17, 2017 15:48
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniChiar daca am masina personala, de multe ori mi s-a intamplat sa apelez la Rent a Car Bucuresti pentru a inchiria o masina.

Prima data cand am inchiriat de la aceasta firma de inchiriei auto a fost atunci cand am locuit pentru o perioada in Anglia. Am fost plecat cu munca pentru 6 luni, insa, in acest timp mai veneam prin tara. Pentru ca veneam cu avionul, mi-a fost foarte usor datorita celor de la Rent a Car. O masina de-a lor ma astepta in aeroport si apoi ma puteam bucura de faptul ca puteam merge oriunde cu ea. Cand plecam, o lasam tot la aeroport si am fost foarte multumit.

Apoi am mai inchiriat si cand am avut masina in service. Masina mea a avut o defectiune destul de grava si a trebuit sa o duc in service pentru a o repara. Am lasat-o acolo cam 1 saptamana, timp in care am circulat cu o masina inchiriata de la Rent a Car Bucuresti. Din nou a fost o experienta placuta pe care o voi mai repeta cand va fi cazul.

Am inchiriat de aici o masina si cand am mers in concediu prin tara. Masina pe care o am eu este foarte joasa si pe drumuri necunoscute nu prea indraznesc sa o iau. Pentru a ma asigura de faptul ca totul va fi bine si ca masina nu imi va strica concediul, am inchiriat o masina mai mare si mai inalta si m-am plimbat pe unde am vrut.

Ce imi place mult la aceasta firma de inchirieri auto Bucuresti e faptul ca au disponibile o multime de masini, pentru toate buzunarele. Preturile chiar sunt acceptabile, insa trebuie sa fii constient/a de faptul ca pentru o masina puternica si care arata extrem de bine e nevoie sa dai un pret mai mare. Insa sunt si masini mai mici care arata foarte bine si au preturi foarte ok. Acum, depinde de ce vrei sa inchiriezi o masina.

Daca vrei sa vezi masinile disponibile la Rent-a-Car-Otopeni.ro, intra pe site. Pe site vei gasi si preturile de inchiriere, dar si detalii despre fiecare masina in parte.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu