Cum a abandonat PSD = ciuma roşie Basarabia

marți, noiembrie 27, 2018 19:47

PSD = ciuma rosie = mafiaUrmaşii comuniştilor scoşi în afara legii în 1924 deoarece doreau înstrăinarea teritoriilor româneşti, mai precis al Basarabiei – pământ românesc, PSD-iştii de astăzi, de după decembrie 1989, nutresc aceleaşi sentimente de dispreţ şi indiferenţă faţă de îndreptarea celei mai mari crime la adresa poporului român, comisă prin pactul dintre cei mai mari criminali din toate timpurile, Stalin şi Hitler, mai precis furtul Basarabiei de către comuniştii ruşi, în iunie 1940, ca urmare a tratatului criminal Molotov – Ribbentrop din 23 august 1939.

Aşa se face că, după ce au pus mâna pe putere în 1989, prin confiscarea revoltei românilor împotriva comunismului, PSD = PDSR = FSN = PCR nu a întreprins nimic pentru apropierea Basarabiei de ţara mamă. Un exemplu elocvent în acest sens găsim într-un material din 2002, pe care-l redau mai jos.

Odiosul comunism şi Transnistria lui soţie – povestea unui luptător împotriva separatiştilor transnistreni

Cetăţeanul Vasile Timbur s-a născut în localitatea Vărzăreşti, raionul Nisporeni, Republica Moldova, ceea ce, o să vedeţi în continuare din ce motive, nu vă dorim şi dumneavoastră. Omul a participat, ca voluntar, la războiul împotriva separatiştilor din Transnistria şi este un anticomunist cu antecedente.

În 1997 el a fost arestat la presiunile a doi potentaţi locali, sub învinuirea că ar fi tras cu arma asupra unuia dintre ei. Condamnarea s-a făcut doar în baza declaraţiei scrise a unui angajat al “părţilor vătămate”. Şi a câtorva mii de dolari lăsaţi liberi prin preajma unui magistrat de la Judecătoria Nisporeni, altfel rudă cu unul din reclamanţi.

După pronunţarea sentinţei, Timbur a fugit în Federaţia Rusă, acolo unde şade şi astăzi (era iunie 2002 – n.m.), sub identitate falsă. De curând, el a vizitat Consulatul României (o Românie guvernată în acel moment de duetul criminal Ilici “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărie” Năstase – n.m.) din Odessa şi a cerut un paşaport temporar, pentru a veni în tara de dincoace de Prut şi pentru a încerca să-şi facă, aici, dreptate. Numai că a fost tratat cu cel mai categoric refuz, angajaţii Consulatului explicându-i că nu i se poate da paşaport atâta vreme cât nu are reşedinţa în România. În plus, dând dovadă şi de inteligenţă, nu doar de cooperare, diplomaţii de la Odessa l-au sfătuit să se prezinte în persoană la Consulatul de la Chişinău. Mai bine ar fi să meargă direct în Transnistria, că acolo sigur i s-a rezervat o reşedinţă, cuşca lui Ilie Ilaşcu (patriot basarabean, căzut prizonier la ruşii din Transnistria, şi ţinut în cuşcă de rusnacii criminali –n.m.) fiind cam de multişor goală. (“Academia Caţavencu”, nr. 551/2002)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu