Rubrici cretine și cititori pe măsură

miercuri, decembrie 12, 2012 10:03
Posted in category Mass-media

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă trebuie să vă spun eu de ce fotografiile cu femei semidezbrăcate vând ziare, înseamnă că nu ați înțeles nimic de la viață. Nu. Asta nu e interesant. Am să vă explic în schimb ce e în capul unei dudui care trimite la ziar, complet moca, poze cu ea în țâțele goale. Fata de la pagină este o fată de la țară. Dacă nu e de la țară, e de la o periferie atât de periferică încât vede căminul cultural al unei commune limitrofe când se uită de pe balcon. Nu prea a făcut ea școală, pentru că veneau băieții șmecheri să o ia cu mașina și să o ducă la o cafeluță și un sex înghesuit în baia de bar după prima oră. Dar se simte deșteaptă. Crede că acumularea de cunoștințe se face spontan. Pur și simplu îți dai seama de chestii, acestea se simt a fi adevărate și așa devii deștept. Crede că înțelege oamenii foarte bine și că citește intențiile lor în priviri. Are visuri mari. Ar vrea să facă o facultate de-asta ușoară, de tipe ca ea, cum ar fi Psihologie sau Jurnalism. Apoi, să aibă o carieră muzicală sau de asistentă la o emisiune TV. Să și participe la prezentări de modă în paralel, că e fată muncitoare. Cu banii strânși, la înaintata vârstă de 30 de ani să-și deschidă un salon de înfrumusețare, meseria de patroană fiind destul de puțin solicitantă, încât să-i permită să-și întemeieze și o familie în același timp. Si pentru asta trebuie să cunoască un bărbat bine, cu relații și bani, care să o vadă în ziar și să o contacteze. Nu din cauză că e ușor de înghesuit într-o baie de bar, ci pentru că e o femeie și un suflet. O floare rară ce abia așteaptă să fie văzută, recunoscută, culeasă cu grijă și pusă într-un ghiveci cu cristale Swarovski.

Sfaturi pentru ziaristii ce prezintă rubrici cretine

Exemplu pentru începători nu are rost să dau. Încercați doar să vă axați pe descrierea personalității tipei, pasiunile și idealurile ei. Țâțele vorbesc de la sine. Nu trebuie să scrieți nimic cu conotație sexuală, altfel va fi și mai evident că sunteți un pește amator, că fata de pagină e o curvă în faza de negare și că rubrica este adresată onaniștilor săraci și colecționarilor de boli venerice bogați. (Academia Catavencu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Rubrici cretine și cititori pe măsură”

  1. cronicas says:

    decembrie 12th, 2012 at 15:38

    nu-i de vina curva de vina sunt taraturile din presa care le promoveaza si tampeste tineretul acestei natii

Adauga un comentariu