Rusia – un sfert de secol sub cizma KGB-istului criminal şi odios Vladimir Putin

vineri, aprilie 2, 2021 16:58
Posted in category Mass-media

Crimele KGB-istului Vladimir PutinUn sfert de secol în care acest paranoic de Putin a finanţat mişcări extremiste şi teroriste pentru a destabiliza fragilele democraţii din Europa, Africa sau Asia.

Un sfert de secol în care toţi cei care au îndrăznit să-l critice pe dictatorul criminal şi odios Vladimir Putin au ajuns asasinaţi, otrăviţi, condamnaţi la ani grei de temniţă pentru fapte inventate.

Un sfert de secol în care acest pitic porno, Vladimir Putin, a ameninţat lumea cu folosirea armelor nucleare, ce ar însemna distrugerea vieţii pe Pământ.

Un sfert de secol în care viaţa rusului de rând nu s-a îmbunătăţit deloc, toţi banii fiind folosiţi de acest criminal sadic pentru înarmare.

Un sfert de secol în care acest dictator jegos a invadat Ucraina şi a furat o parte din teritoriul acestei ţări, a susţinut şi susţine regimul criminal din Siria, care a folosit arme chimice împotriva propriului popor.

Un sfert de secol în care noul Stalin al Rusiei a reînceput războiul rece de pe vremea comunismului criminal, a divizat iarăşi Europa între Vest şi Est, este o ameninţare continuă pentru pacea continentului şi a lumii.

Cel mai criminal al istoriei, odiosul Stalin, a sfârşit printr-un atac cerebral. Vladimir Putin va sfârşi şi el la un moment dat. Dacă ar avea un milimetru de umanitate, la acel sfârşit ar trebui să remomoreze toate crimele comise din ordinul său. Dar cum probabil nu are aşa ceva, rămâne să-l judece istoria. Iar istoria îi va aşeza acolo unde îi este locul: în rândul criminalilor care au ucis oameni din propriul popor.

Putin, jigodie criminală, să mori în chinuri!

Crimele KGB-istului Vladimir Putin

Crimele KGB-istului Vladimir Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu