Cum trimitem fisiere de dimensiuni mari

joi, noiembrie 4, 2010 17:54
Posted in category IT

FilesOverMilesSă presupunem că doriţi să trimiteţi nişte filme unor cunoştinţe îndepărtate, chiar oricât de îndepărtate. În acest caz aveţi nevoie de soluţii de transfer al fişierelor la distanţă. Dintre posibilităţi, voi alege două. Unul este FilesOverMiles (https://www.filesovermiles.com/), iar celălalt este FileAi.

În ambele cazuri, nu îţi trebuie nici un fel de download sau install, nu necesită setări avansate ale conexiunii, nu-ţi cere nimeni să-ţi faci server, să creezi torenţi sau să-ţi uploadezi în prealabil fişierul către un terţ. Tot ceea ce îţi trebuie este un browser în care să accesezi site-ul respectiv şi apoi să nu închizi fereastra de lucru până când destinatarul pachetului stabileşte legătura cu tine.

În rest, e simplu: permiţi unui Java să-ţi browseze calculatorul după fişierul respectiv, apoi se generează un URL pe care îl trimiţi destinatarului prin e-mail. Când va accesa link-ul, acesta va începe să ia fişierul direct de la tine din computer. Faptul că transferul are loc strict între tine şi el rezolvă într-un fel comod şi problemele de ‘privacy’. Mai există ceva important: nu există nici o limită de transfer. Adică se pot trimite fişiere de dimensiuni oricât de mari.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cum trimitem fisiere de dimensiuni mari”

 1. Marele Patron says:

  noiembrie 4th, 2010 at 19:57

  Buna ziua, luna aceasta voi lansa un blog cu stiri. Urmarind cu interes articolele scrise pe blogul dvs. vreau sa va intreb daca putem colabora, in sensul de a prelua unele articole de pe blogul dvs, cu mentionarea sursei (adresa blogului dvs), includerea adresei dvs. in blogroll-ul meu la schimb cu blogroll-ul dvs. Astept un raspuns cat mai repede posibil pe mail, cu multumiri anticipate!

 2. Dumitru Caruntu says:

  noiembrie 5th, 2010 at 13:48

  Multumesc pentru aprecieri. S-a retinut propunerea. Raspunsul va fi trimis pe mail.

 3. Radio Sure, Screamer Radio, radiouri online cu mii de posturi | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2015 at 14:08

  […] Să transferăm bine […]

 4. Câteva noutati software | A șaptea dimensiune says:

  august 8th, 2015 at 8:19

  […] Să transferăm bine […]

 5. 5 moduri de a descărca videoclipuri de pe YouTube | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2015 at 14:39

  […] Să transferăm bine […]

 6. Instrumente de recuperare a fişierelor şterse | A șaptea dimensiune says:

  august 10th, 2015 at 12:05

  […] Să transferăm bine […]

Adauga un comentariu