salterra.ro, magazin online de saltele pentru tine

miercuri, august 20, 2014 16:48
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți în căutare de saltele, cea mai bună opțiune este să accesați link-ul saltele online. Veți descoperi un magazin online unde puteți vedea și comanda produse destinate somnului plăcut și reconfortant. “Saltelele, microsaltelele, pernele, pilotele si asternuturile din colectiile Salterra sunt realizate de cei mai puternici si mai inovatori specialisti in produse de somn din Europa. Colectia Salterra include brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (Spania), Epeda (Franta), Sleep Comfort (Romania).”

Dacă sunteți interesați de o somiera, urmați legătura anterioară. Toate comenzile cu valoare mai mare de 800 lei beneficiază de livrare gratuită în toată țara. Produsele comandate și aflate în stoc sunt livrate în maxim 48 de ore. Plata produselor comandate se poate face în numerar, la ridicarea sau primirea produselor, prin ordin de plată, online cu cardul sau în rate. Mai multe detalii găsiți pe site.

Iar dacă vă interesează saltele Timisoara, click pe link-ul anterior. “Suntem miliarde de oameni pe Pamant si sansele sa gasesti doi care dorm la fel sunt nule. Un somn din care sa te trezesti cu zambetul pe buze depinde crucial de calitatea saltelei. Iti petreci o treime din viata in pat, asa ca salteaua, somiera perna si pilota au un rol important pentru sanatatea si pentru starea ta de bine. SALTERRA.ro este locul in care am adunat cele mai valoroase branduri din Europa, cele mai bune produse realizate in Romania pentru ca tu sa te bucuri de somnul odihnitor si sanatos de care ai nevoie ca de aer! Cand iti alegi salteaua sau microsalteaua, trebuie sa te asiguri ca aceasta iti va oferi nivelul de confort pe care il cauti. Pe site-ul salterra.ro vei gasi informatii referitoare la diferitele tehnologii de realizare a saltelelor si microsaltelelor precum si beneficiile fiecarui produs in parte.”

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu