Schimbarea vine de la tine – Povestea Alexandrei model de videochat !

joi, februarie 2, 2017 13:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm devenit model de videochat acum 3 ani. Aud de multe ori povesti cum ca e o munca usoara si ca totul e asa… bati din palme si ai facut bani. Fetelor… nu e deloc asa. Vreau sa va impartasesc cateva lucruri din viata mea de model. Si eu auzisem la fel, ca e totul roz, ca viata e frumoasa, ca nu muncesti… evident ca m-a tentat.

Am inceput sa fac videochat de acasa. A fost fail total. Am realizat ca iti trebuie multa engleza asa ca erau nopti intregi cand adormeam cu cartile in brate. Ce e drept, am reusit sa ajung la un nivel decent, mediu spre avansat si deja nu mai constituie o problema. Dar… degeaba, tot nu faceam bani.

Ceva nu mergea bine. Nu era atitudine, nu era ceva care sa ma faca sa fiu in prim-plan. Incasarile erau foarte slabe, nu aveam un numar ok de ore online si nu stiam exact ce sa schimb. Am tinut-o asa 5 luni. Daca faceam un salariu minim pe economie era bine. Citeam in fiecare zi, incercam sa imi imbogatesc latura culturala… toate erau fara rezultat.

Credeti-ma pe cuvant, munceam dar fara rezultat. Toate aceste lucruri s-au intamplat pana cand o prietena mi-a recomandat cel mai bun studio de videochat RichGirls-Studio.ro. Am mers, am vorbit cu managera… mi-a placut si m-am hotarat sa incep sa lucrez in studio. Ei, fetelor… totul s-a schimbat! Acum aveam trainerita, ma ajuta, imi explica, ma indruma si ma sustinea.

Aveam servicii profesionale de infrumusetare si incepeam sa arat altfel. Si uite asa am inceput sa am incasari destul de mari. Bineinteles, multa munca, multe ore de invatare si multa bataie de cap. Sunt 2 ani de cand fac parte dintr-o echipa de la care am invatat totul.

Imi place sa ma simt respectata, sa rad, sa povestesc si sa fiu eu. Sa fii model de videochat la un studio din Bucuresti, nu e usor dar e frumos. Cel putin pentru mine. Comunic, sunt femeia la care ma gandeam cand eram mica si iau tot ce e mai frumos din viata. Conteaza mult sa ai un colectiv puternic si sustinator ca sa te propulseze in top! Eu l-am gasit!

Mult spor, dragile mele!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Schimbarea vine de la tine – Povestea Alexandrei model de videochat !”

 1. Nick says:

  februarie 10th, 2017 at 11:24

  Acest studio este de incredere

 2. Ana says:

  iulie 25th, 2017 at 21:25

  Model de videochat sunt si eu, doar ca lucrez de acasa

 3. Madison says:

  ianuarie 18th, 2018 at 13:54

  Unele persoane se simt mai bine sa lucreze de acasa, le ofera o sigranta si relaxare mai mare.

Adauga un comentariu