Se apropie Apocalipsa?

vineri, septembrie 11, 2015 14:53
Posted in category Mass-media

Asteroid lovind PamantulNu sunt deloc adeptul scenariilor fataliste, ce apar periodic și în care tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin dubioase, prevestesc sfârșitul lumii. V-ați întrebat, totuși, dacă chiar este posibilă sosirea Apocalipsei? Se pare că răspunsul este afirmativ, iar scenariile științifice pentru sfârșitul lumii ar fi următoarele (nu abordăm în acest material aspectul religios al Apocalipsei):

  • Un dezastru climatic (Amănunte la link-ul anterior.)
  • O molimă
  • Un război nuclear
  • Un asteriod uriaș lovește Pământul

Primele trei variante sunt, deocamdată, puțin probabile. Despre cea de-a patra variantă, s-a tot vorbit în ultimii ani. Iată și o știre,întâlnită recent, legată de subiectul Apocalipsei.

Obiectiv.info: Scenariu apocaliptic! NASA confirmă: Un asteroid va lovi Pământul în septembrie

Știrea a apărut prima dată în urmă cu un an, atunci când, la Casa Albă, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, anunța intr-o conferinta de presa: Omenirii îi mai rămân 500 de zile pana la producerea unui haos climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015. Cometa care va lovi Pământul ar avea un diametru de circa 4 kilometri și, cel mai probabil, zona de coliziune va fi cea a Americii de Nord. Un asemenea impact ar conduce la instaurarea unei ierni nucleare cu consecințe dezastroase pentru Terra. Coliziunea se va produce în perioada 15 – 25 septembrie 2015. Pentru mai multe amănunte, urmați legătura anterioară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu