SEO sau cum sa aducem afacerea in topul preferintelor clientilor?

vineri, mai 26, 2017 14:35
Posted in category Diverse

SEOO idee de afaceri este reuşită doar în măsura în care brand-ul afacerii este cunoscut şi apreciat. În lumea de azi, îţi faci cunoscută afacerea mai ales în lumea virtuală. Aici există potenţialii clienţi, pe care vrei să-i ai parteneri în dezvoltarea şi diversificarea afacerii tale. Următorul pas este, desigur, un site web unde îţi vei face cunoscute produsele sau serviciile, pe care ulterior vrei să le vinzi. Respectiva platformă online, imaginea pe Internet a afacerii tale, depinde în cea mai mare măsură de ceea ce se numeşte optimizare seo. Un site optimizat este o garanţie a succesului.

Omul obişnuit, atunci când doreşte informaţii despre un produs sau serviciu, va apela, în cele mai multe cazuri, la o căutare pe Google. Şi se va opri, de regulă, la primele rezultate sau, în cel mai bun caz, la prima pagină. Studiile recente în acest domeniu afirmă că 80% dintre cei care caută informaţii despre produse pe internet se opresc la prima pagină. Adică sunt puţini cei care ajung la pagina 5, de exemplu, acolo unde s-ar putea să fie afacerea ta, dacă nu ai căutat din vreme servicii seo de calitate. Iar rezultatul logic şi firesc al lipsei de optimizare seo al site-ului afacerii tale este lipsa clienţilor, cei care nu ajung să-ţi cunoască produsele şi serviciile.

Desigur, este varianta negativă a poveştii, variantă ce poate fi schimbată în orice moment apelând la servicii seo realizate de profesionişti, cei care ştiu cel mai bine să aducă afacerea ta în primele poziţii ale motoarelor de căutare, pe câteva cuvinte cheie legate de afacerea ta, care în acest fel va deveni cunoscută şi apoi aducătoare de prosperitate şi succes. Oricât de bun ai fi în domeniul IT, domeniu foarte vast, în care specializările sunt din ce în ce mai stricte, niciodată nu vei putea fi la fel de bun ca un specialist SEO, cel care ştie precis ce trebuie schimbat, ce trebuie eliminat sau ce trebuie adăugat pentru ca site-ul afacerii tale să ajungă în primele poziţii ale căutărilor Google.

De ce optimizare SEO? Deoarece doar aşa afacerea ta va fi în topul preferinţelor clienţilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu