Şi infractorii români sunt reprezentaţi în Parlamentul European

luni, iunie 15, 2009 8:15
Posted in category PeNaLii

Gigi BecaliM-am întrebat de multe ori pe când România, o ţară intens mediatizată pentru infractorii pe care-i “dăruieşte” Occidentului, va avea un reprezentant în Parlamentul European (PE). Acest moment se pare că a sosit: George Becali, anchetat penal, este ales parlamentar european.

În orice ţară civilizată, numai simpla bănuială că ai făcut fapte ilegale te scoate din circuitul politic. În România, Becali este trimis în judecată, arestat preventiv, are interdicţii juridice, şi totuşi este reprezentantul României în PE (?!).

Aici nu se pune problema dacă este vinovat sau nu, nu se pune problema dacă justiţia de cacao din România îşi face treaba sau nu, problema se pune simplu: un individ trimis în judecată pentru sechestrarea de persoane şi alte fapte incriminate de Codul penal este reprezentantul României în PE. Acum se ştie clar şi procentul infractorilor din România: aproximativ 9 %. Oare care-i procentul în Congo?

Update
Becalizarea televiziunilor de sport
EVZ a intrat în posesia unor informaţii halucinante despre modul în care se face televiziune în România şi care explică atitudinea jenantă a anumitor angajaţi ai unor posturi TV (şefi, producători şi prezentatori). Gigi Becali a ajuns să sune la emisiuni în direct pentru a face comentarii pe diverse teme. El se autoinvită, telefonic, deşi subiectul discutat în acel moment nu are nicio legătură cu el sau cu Steaua!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Şi infractorii români sunt reprezentaţi în Parlamentul European”

  1. Cum văd magistraţii Justiţia | A șaptea dimensiune says:

    iunie 5th, 2016 at 13:37

    […] Şi infractorii români sunt reprezentaţi în Parlamentul European […]

Adauga un comentariu