Cum văd magistraţii Justiţia

luni, iulie 6, 2009 11:57
Posted in category Justitie

JustitiaDacă tot criticăm Justiţia din România, hai să vedem şi ce spune “partea vătămată”, adică cei care lucrează în justiţie. Iată un citat interesant.

“Se dezincrimineaza prostitutia, cersetoria, vagabondajul. Dispare incestul intre cei cu varsta peste 13 ani. Mai pot disparea o multime de infractiuni in noul Cod Penal. Sa ne gandim bine: un cod penal cu mai putine infractiuni, inseamna mai putini infractori. Mai putini infractori inseamna ca tara asta e pe drumul bun spre progres si civilizatie. Ceea ce inseamna mai putine dosare. Mai putine dosare inseamna efort mai bine dozat al magistratului roman. Acum, daca tot suntem platiti mai bine, de ce sa nu vizez si la ziua in care voi intra in sala de judecata cu 2-3 dosare pe sedinta?! Cum sa nu fiu de acord cu asa reforma?!”

Pentru alte opinii de magistraţi, accesaţi https://gherilavirtuala.blogspot.com/.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum văd magistraţii Justiţia”

  1. Vulgul şi istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

    iunie 6th, 2016 at 21:04

    […] Cum văd magistraţii Justiţia […]

  2. Personaje publice hidoase (I) | A șaptea dimensiune says:

    iunie 7th, 2016 at 7:23

    […] Cum văd magistraţii Justiţia […]

Adauga un comentariu