Situaţia celor oprimaţi de regimul comunist la 15 noiembrie 1987, Braşov (III)

duminică, februarie 2, 2020 14:59

ComunismCe notau securiştii criminali în 1987, despre oamenii din Braşovul care se ridicase împotriva dictaturii comuniste şi a stalinismului de esenţă primitivă impus în România acelor ani de Elena şi Nicolae Ceauşescu vedem mai jos.

Situaţia persoanelor anchetate pentru participare la actele huliganice din ziua de 15 noiembrie 1987 de la Braşov şi puse în libertate

 • Barna Florin, n. 1972, Braşov. A participat la actele de dezordine din faţa sediilor consiliilor populare ale municipiului şi judeţului Braşov. Avertizat. Reprimit la Liceul Industrial “Tractorul”. Este elev la Liceul nr. 2 Braşov (ulterior evenimentelor din 15 noiembrie 1987, a fost, probabil, transferat la alt liceu de către securiştii criminali – n.m.).
 • Cristea Cătălin, n. 1971, Braşov. A participat la actele de dezordine din faţa sediilor consiliilor populare ale municipiului şi judeţului Braşov. Avertizat. Reprimit la Liceul Industrial “Tractorul”. Este elev la Liceul Industrial “Steagul Roşu” Braşov.
 • Feyer Attila, n. 1971, Braşov. A participat la actele de dezordine din faţa sediilor consiliilor populare ale municipiului şi judeţului Braşov. Avertizat. Reprimit la Liceul Industrial “Tractorul”. Este încadrat la Întreprinderea de Autocamioane Braşov.
 • Ordace Dan-Aurel, n. 1970, Braşov. A participat la actele de dezordine din faţa sediilor consiliilor populare ale municipiului şi judeţului Braşov. Avertizat. Reprimit în Liceul Industrial “Steagul Roşu”. Este elev la Liceul Industrial “Tractorul” Braşov.
 • Zamfir Petru Daniel, n. 1972, Braşov. A participat la actele de dezordine din faţa sediilor consiliilor populare ale municipiului şi judeţului Braşov. Avertizat. Reprimit la Liceul Industrial “Steagul Roşu”. Este elev la Liceul Industrial “Steagul Roşu” Braşov.
 • Biro Iuliana, n. 1953, Aita Mare – Covasna. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată. Reprimită la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrată la CAP Ormeniş Braşov (securiştii au reprimit-o, apoi au transferat-o, drept pedeapsă, la CAP – n.m.).
 • Bradu Constantin, n. 1935. Tănasa – Iaşi. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat. Reprimită la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrat la Întreprinderea Poligrafică Braşov.
 • Căruceru Floarea, n. 1957, Păuneşti – Vrancea. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată. Reprimită la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrată la Întreprinderea “Electroprecizia” Săcele.
 • Ciorăşteanu Sebastian, n. 1970, Braşov. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat. Reprimit la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrat la Întreprinderea “Rulmentul” Braşov.
 • Dumitru Viorel, n. 1952, Păltineşti, Buzău. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat. Reprimit la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrat la Întreprinderea “Hidromecanica” Braşov.
 • Jugănaru Cecilia, n. 1957, Mirceşti – Iaşi. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată. Reprimită la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrată la Întreprinderea Mecanică Braşov.
 • Postelnicu Sofia, n. 1961, Popeni – Vaslui. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată. Reprimită la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrată la Întreprinderea de Unelte şi Scule Braşov.
 • Postolachi Florin, n. 1965, Braşov. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat. Reprimit la Întreprinderea de Autocamioane. Încadrat la Întreprinderea Mecanică Braşov.
 • Dulgheriu Romeo-Gheorghe, n. 1967, Hlipiceni – Botoşani. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat.
  Trimis în judeţul Botoşani, însoţit de organul de miliţie. Încadrat la CAP Hlipiceni, judeţul Botoşani.
 • Gorovei Maria, n. 1967, Bacău. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată.
  Trimisă în judeţul Bacău, însoţită de organul de miliţie. Stabilită la părinţi în Bacău.
 • Păunaş Mihai, n. 1969, Andrieşeni – Iaşi. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizat.
  Trimis în judeţul Botoşani, însoţit de organul de miliţie. Încadrat la CAP Andrieşeni – Iaşi.
 • Tudoran Stana, n. 1969, Scutelnicu – Buzău. A participat la actele de dezordine din secţiile productive al Întreprinderii de Autocamioane Braşov. Avertizată.
  Trimisă în judeţul Buzău, însoţită de organul de miliţie. Încadrată la CAP Scutelnicu – Buzău.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu