Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele

duminică, noiembrie 29, 2015 18:48
Posted in category IT

Snappy Driver InstallerAți auzit de Snappy Driver Installer? Dacă nu, ați face bine să citiți până la capăt acest scurt material. Toată lumea știe (aproape toată lumea, ca să fim mai preciși) că driver-ele trebuie actualizate, pentru o bună funcționare a PC-ului. Softul de care aminteam ceva mai sus exact asta face: caută update-uri pentru drivere, vă întreabă dacă doriți să le actualizați, apoi își face constiincios treaba, fără să pretindă măriri salariale, mai multe zile libere, prime de sărbători etc . Nici nu are familie mare, și remunerație mică, după buget, așa încât puteți merge pe mâna lui.

Are și variantă portabilă, dacă nu doriți instalarea softului, interfață în mai multe limbi, dacă engleza nu vă place (nu am verificat dacă are și în limba română), puteți schimba tema prestabilită etc. Snappy Driver Installer instalează driverele care lipsesc și le actualizează pe cele depășite.

Dacă ați pierdut discurile cu drivere, sunteți în imposibilitatea de a găsi drivere pe site-ul producătorului sau Windows Update nu poate pentru a configura hardware-ul, puteți utiliza acest instrument pentru a găsi și instala toate driverele care lipsesc.

Dacă lucrați în domeniul IT, puteți să vă păstrați instrumentul pe unitatea flash USB sau hard disk extern și să-l utilizați oriunde vă duceți, chiar în medii de care nu acces la internet. De asemenea, puteți utiliza Snappy Driver Installer, după efectuarea unei instalari noi de Windows.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele”

  1. Cum stergi fisiere din calculator astfel incat sa nu mai poata fi recuperate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 21st, 2016 at 20:31

    […] Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele […]

  2. 6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei | A șaptea dimensiune says:

    iunie 4th, 2016 at 15:42

    […] Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele […]

Adauga un comentariu