Cum extragem adresele de email din paginile web

marți, septembrie 15, 2015 20:55
Posted in category IT

InternetCei care vor să-și promove blogul, site-ul sau să facă reclamă unor produse știu cât de important este e-mail-ul marketing, adică trimiterea la o listă de adrese de e-mail (listă de abonați) a unui newsletter. Serviciile de acest tip sunt fie gratuite (cu limitările de rigoare), fie contra cost (ce trebuie plătite). Un serviciu gratuit de e-mail markting apreciat de cei care-l folosesc este MailChimp. Dacă nu aveti foarte mulți abonați în lista și nu trimiteti foarte multe newslettere, MailChimp este o alegere inspirată. Dar pentru a avea o listă de abonati, practic o listă de adrese de mail, trebuie să-i convingem să se înscrie pe site-ul sau blogul nostru pentru a primi noutăți și alte informatii. Pe noi ne interesează cel mai mult adresa de mail a fiecaruia. Dar mai avem o metodă de a colecționa adrese de e-mail: extragerea lor din paginile web. Iată, mai jos, 3 softuri care fac așa ceva.

 • Email Grabbler este un soft gratuit (sper că am vazut bine) ce extrage adrese de email în mod automat de pe orice site. Este compatibil cu sistemele de operare Windows 8, 7, Vista, XP, Me, 98 și 2000, Mac OS X.
 • Web Data Extractor extrage adrese de email din rezulattele căutărilor, pagini web, directoare web, grupuri web, adrese URL din fișiere locale de comunicare etc. Softul este rapid, de încredere și are putere industrială de colectare. Are și un numar de filtre încorporate, astfel încât să obțineți exact adresele de mail pe care le doriți. E-mail-urile sunt salvate direct într-un fișier pe disc și nu există nici o limită la numărul de extrageri de e-mail-uri pe ciclu.
 • Web Email Extractor extrage adrese de email de pe web prin intermediul motoarelor de căutare. Se elimină în mod automat toate adresele duplicat și cele extrase pot fi salvate în orice format de fișier, cum ar fi .txt, .csv etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum extragem adresele de email din paginile web”

 1. Cum stergi fisiere din calculator astfel incat sa nu mai poata fi recuperate | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2016 at 20:31

  […] Cum extragem adresele de email din paginile web […]

 2. 6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei | A șaptea dimensiune says:

  iunie 4th, 2016 at 15:43

  […] Cum extragem adresele de email din paginile web […]

 3. Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele | A șaptea dimensiune says:

  august 21st, 2016 at 10:25

  […] Cum extragem adresele de email din paginile web […]

Adauga un comentariu