Metode de a crea un stick USB bootabil (II)

sâmbătă, august 22, 2015 9:55
Posted in category IT

StickUn alt material pe această temă a fost postat în 2011 (Metode de a crea un stick USB bootabil). Pe atunci, însă, nu exista Windows 8 sau Windows 10. Așa încât revenim asupra subiectului cu ceva noutăți. Mai merită precizat un amănunt. Softurile prezentate mai jos sunt gratuite, doar suntem români, avem bani de ‘jde de mii de parlamentari, avem bani să ne lăsăm furați de tot felul de mafioți, dar nu avem câțiva dolari să cumpărăm un soft sau un film. Dar să revenim la softurile noastre. Sunt 4 la număr și hadeti să vedem câte ceva despre fiecare.

 • WinToFlash ar fi un prim instrument, relativ simplu, de a face un stick bootabil. Se intră pe pagina producătorului, se mai citește una alta, în engleză (doar englezii au avut si au un imperiu, în timp ce noi îl avem pe infractorul Puie Monta în funcția de premier), se aplică cele citite și restul se știe. Finalul este fericit dacă nu încurcăm informațiile. Ca la vot: vrei o tara ca afară, nu votezi PSD-ul.
 • Rufus ar fi un alt soft util. Are și interfață în limba română, dacă ati studiat engleza prin barul de lângă școală. O fi un soft românesc sau o fi tradus? Înclin să cred că e tradus. Adică sunt și oameni care fac ceva util, nu mănâncă rahat la Latrina 3 sau își trag a cincia soție, precum Infractoriceanu, cel care ia Viagra, dar nu prea ia Lecitină, și-l cam lasă memoria, din moment ce crede că PSD-ul este un fel PNȚCD cu față inumană. La fel, citim, aplicăm și restul.
 • WinToBootic este o altă aplicație care face un stick bootabil. Aveți și un tabel comparativ, în care sunt prezentate avantajele aplicației.
 • WinToUSB este un alt program gratuit cu ajutorul căruia obțineți un stick bootabil. Chiar este gratuit, nu ca parlamentarul PSD-ist care odată votat uită total de cei pe care, cică, îi reprezintă (hăăă, hăăăă, hăăăă). Mă întreb de exemplu, dacă parlamentarul PSD-ist ce reprezintă regiunea unde locuiesc, votat de turma roșie, chiar știe ce fel de drumuri județene sunt pe aici. Și dacă știe, ce a făcut? Probabil, n-a făcut NIMIC. Doar n-o fi fraier. În PSD faci un singur lucru: furi de stingi, apoi te plângi la televizor că justiția nu te lasă să lucrezi (hăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăă). Nu-i așa, inculpat penal Victor Viorel Ponta?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Metode de a crea un stick USB bootabil (II)”

 1. Cele mai populare 3 servicii de stocare gratuita a datelor | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 15:29

  […] Metode de a crea un stick USB bootabil (II) […]

 2. radu filip says:

  septembrie 2nd, 2015 at 20:05

  rufus e cel mai bun. testat cu winxp, win7, linux mint, ubuntu fara nicio problema

 3. Cum extragem adresele de email din paginile web | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 15th, 2015 at 20:57

  […] Metode de a crea un stick USB bootabil (II) […]

 4. Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele | A șaptea dimensiune says:

  august 21st, 2016 at 10:26

  […] Metode de a crea un stick USB bootabil (II) […]

Adauga un comentariu