Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu

vineri, iulie 15, 2016 12:14

Opriti tiganizarea Romaniei!Dan Negru, maimuțoiul care aduce numai țigani în emisiunile postului de rahat Antena 1

14 iulie 2016, România (țara aia unde mafioții fac 8 luni de pușcărie după ce au furat sute de milioane de euro), ora 22:00, aproximativ. Deschid tembelizorul (un obicei de care nu reușesc să mă debarasez) și ce văd în emisiunea jegului de Dan Negru: Adi Minune, un țigan manelist din care Hitler ar fi făcut săpun (și ăsta de proastă calitate) era prezentat drept model pentru elevii majoritar analfabeți ai României (suntem ultimii în UE ca procent al analfabeților funcționali, adică aia care știu să citească, dar nu înțeleg nimic din ce citesc).

Am tot mai mult certitudinea că Dan Voiculescu este țigan și, în consecință, aduce numai țigani la posturile sale de televiziune, făcute din banii furați poporului român, cel care moare în spitale infecte, dar securistul pușcăriaș are un adevărat imperiu media și o avere estimată la multe sute de milioane de euro. După ce (semi)țiganul Ilici Iliescu i-a numit “romi” pe țigani, de-au ajuns românii să fie etichetați “țigani” în Occident, iar, logic, “țiganii” nu sunt “țigani” în România, ci doar în Occident, ei bine, s-a ajuns ca țiganii să terorizeze o Românie pasivă, unde mămăliga nu prea explodează defel. Așa-i într-o țară de mămăligari, țiganii ne fură tot, inclusiv mult trâmbițata identitate națională. De altfel, au pus stăpânire pe toate organismele importante (în aceste organisme dacă nu sunt țigani sunt evrei șefi și oameni cu influență), iar românii privesc neputincioși cum ei trag din greu pentru un salariu de mizerie, cu ANAF-ul pe cap, cu impozitele plătite la zi, în timp ce țiganii au palate, dar nu plătesc un leu la stat.

Cine le permite țiganilor să-și facă de cap? Partidul mafioților numit PSD, partid în care țiganii își gasesc tovarăși de furt și nelegiuiri.

Atâta vreme cât PSD-ul țiganilor Mădălin Voicu, Vanghelie etc. nu este scos în afara legii, iar liderii acestei grupări mafiote nu sunt judecați pentru distrugerea acestei țări, șansele într-o Românie a românilor sunt minime. Precum bolșevicii internaționaliști, dominați de evrei, aceștia fiind majoritari în perioada interbelică și în Partidul Comunist Român, PSD-iștii de azi au în rândurile lor aproape toți țiganii, cei care, la o adică, fac treaba murdară a PSD-iștilor. Cazul de la Berevoiești, județul Argeș, în care țiganii aveau sclavi români, iar primarul PSD-ist era nașul țiganilor proprietari de sclavi, nu vine decât să confirme faptul că PSD-ul este un partid mafioto-țigănesc, care refuză să-i oblige pe țigani să respecte legea, iar în caz contrar să se aplice metoda forței. Nu poți avea o țară civilizată cu hoardele de țigani infractori și intelopi pe care nu-i obligă nimeni să respecte legea. Mai mult, mafioții din Parlament, majoritar PSD-iști, par să-i ocrotească teribil pe țiganii infractori, din moment ce legile țării sunt făcut în beneficiul țiganilor infractori nu al românilor muncitori.

Hoarde țigănești în acțiune pe teritoriul României

 • La Hârlău, medicii își fac meseria având la gât cuțitele țiganilor. Asta-i România reală, dragi români pasivi (o să vă fure țiganii tot, inclusiv limba)
  La Spitalul din Hârlău, MEDICII sunt AMENINȚAȚI de CLANURILE de ȚIGANI. Un medic A FOST FUGĂRIT de 50 de INDIVIZI în miezul noptii, ALTUL IZBIT de dulapuri. POLIȚIA LOCALĂ ASISTĂ IMPASIBILĂ! „PENTRU A TREIA OARĂ în ultimele două săptămâni, medicii și asistentele de la camera de gardă din spitalul Hârlău au fost amenințați, îmbrânciți și înjurați de grupuri de tigani care năvălesc în hoardă în spital, profitând de lipsa porții (pur formală, lăsată vraiște la orice oră din zi și din noapte) și a lipsei gardului pe majoritatea perimetrului. Paza e asigurată de un portar, care se ascunde și el, pe unde poate, în fața atacatorilor. În ultima gardă, din noaptea trecută, medicul pediatru a fost amenințat cu tăierea gâtului, de un grup de indivizi din comunitatea respectivă, care au adus o individă beată criță, pentru… consult și dezbătare. Jandarmii au fost anunțați și au intervenit cum au putut, dar faptul era consumat și colegul putea să fie omorât de acești sălbatici. Nu există nicio cameră de supraveghere video în tot spitalul. Cei de la birouri ridică din umeri, primăria nu face nimic, deși a fost sezizată în repetate rânduri.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu”

 1. 30% dintre romanasii posesori de masini nu au RCA, adica se sterg la fund cu legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2016 at 15:08

  […] Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu […]

 2. Tiganii fac legea in Romania tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2016 at 16:06

  […] Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu […]

 3. Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 29th, 2016 at 12:06

  […] Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu […]

 4. ANA DUMITRU says:

  iulie 18th, 2018 at 11:51

  cum pot afla si eu nr de tel al unui lider mai serios al tiganilor, tocmai am fost furata si inselata cu o suma de 120 de milioane de lei vechi de catre un grup infractional condus de Gabor Bandi, care are o firma in Bucuresti sector 4 strada Piata Natiunilor Unite nr 3-3 boc B2 sa A apart 28 care se numeste SC Pluvial Bilca Construct SRL , intregistrata la registrul comertului la nr J 40/5006/2017 si CUI 37367341.
  NU IMI VINE SA CRED CE MI SE INTAMPLA …SI SIMT O MARE FFRUSTRARE SI FURIE ASUPRA INTREGII COMUNITATI A RROMILOR ..SI DINTR-UN OM NORMAL SI TOLERANT FARA MANIFESTARI RASISTE AM DEVENIT O PERSOANA PORNITA SA IMI FAC DREPTATE SI CRED CA TOTI TIGANII SUNT ESCROCI…VA ROG SA MA SPRIJINITI SI SA MA SUSTINETI ..ORICE SFAT IMI ESTE UTIL IN STAREA DEPRISIVA IN CARE AM INTRAT. MULTUMESC.

Adauga un comentariu