Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale

marți, mai 3, 2016 15:46
Posted in category Justitie, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Fata, în vârstă de 19 ani, fiica vitregă a jurnalistei Anamaria Sanda, a primit o palmă peste fund și a fost apucată de organele genitale de fiul manelistului. Ea a ripostat, cerându-i explicații pentru gestul făcut, iar Nicu Guță a tras-o de păr și a tarântit-o la pământ, apoi i-a spart o sticlă de bere în cap.

Și țiganii sunt discriminați (hăăăă, hăăăă, hăăăă) dacă afirmi că sunt o ciumă pentru societate. Mulțumim (semi)țiganului Ilici “KGB” Iliescu ce i-a numit “romi” și, în acest fel, pentru englezi, francezi, italieni, germani etc., țigani = rom(i)âni.

“Bravii” polițiști din Petroșani nu l-au găsit pe agresor toată ziua.

Pe numele lui Nicu Guță a fost emis mandat de aducere. Până astăzi, la prânz, poliţiştii nu reuşiseră să-l găsească pe agresor. Cazul seamănă, până acum, cu cel al salvamontistei care a fost lovită cu pumnul de un interlop. Până când presa nu a relatat acel caz, polţiştii nu au luat măsurile impuse de lege. Ulterior interlopul a reuşit să-şi „convingă” victima să renunţe la plângere şi astfel a scăpat nepedepsit.

Procurorii lu’ Pește prăjit nu cer arestarea agresorului, ci-l pun sub control judiciar (frecție la un picior de lemn). În acest fel, în Republica PeSeDistă România, orice țigan poate agresa pe oricine fără a risca vreo pedeapsă mai serioasă.

”Nicu Guță a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de către părocurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, instituția care a preluat dosarul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

O fi Hunedoara un județ mai bolnav decât Vasluiul? Se pare că da, din moment ce țiganii interlopi n-au nicio frică de autorități. Sunt două variante, în acest caz: (1) polițiștii, procurorii si restul fac ceva în pantaloni de frica țiganilor; sau (2) au luat șpăgi la greu și închid ochii (varianta mai probabilă).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale”

 1. Dora says:

  mai 3rd, 2016 at 17:52

  Da, Hunedoara este un judet mai bolnav decat Vaslui. Indivizii care au ”efectuat” atacul de pe Raul Alb, in urma cu un an, nu au patit absolut nimic.
  https://www.youtube.com/watch?v=KXfr2xvPDuc
  Desi imaginile de la link-ul de mai sus au facut inconjurul lumii, Gabi Paun spune ca indivizii nu au patit absolut nimic.

 2. Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2016 at 20:11

  […] Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale […]

 3. Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2016 at 12:14

  […] Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale […]

 4. Tiganii fac legea in Romania tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2016 at 16:07

  […] Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale […]

 5. Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 29th, 2016 at 12:06

  […] Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale […]

Adauga un comentariu