Timisoara terorizata de clanurile tiganesti

luni, aprilie 18, 2016 15:52
Posted in category Justitie, Mass-media

Tigani interlopiÎn timp ce țiganii interlopi organizează înmormântări faraonice pentru foști pușcăriași țigani, prezentate la TV, orașele românești sunt terorizate de clanurile țigănești

Iar în tot acest timp posturile securistului pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu, Antena 1 și Antena 2, prezintă numai curve și tigani. La orice emisiune a postului de rahat Antena 1 vezi țigani. Ei sunt modelele societății de azi, a României țiganizate zi de zi. Trăim într-o țară unde nu prea mai contează ce-a scris Eminescu, unde Eliade și Cioran sunt interziși de evreii și țiganii cuibăriți prin tot felul de comisii și comitete, prin tot soiul de agenții “antidiscriminare”, unde românilor majoritari încă le este furată istoria și tradițiile, acestea fiind înlocuite cu țigănisme ieftine și pline de jeg. Inclusiv Pro TV-ul pușcăriașului Sârbu folosește la greu țigănisme precum “mișto”, cuvânt de rahat pe care l-am citit în subtitrări de filme la Pro TV, dar și în comentariile meciurilor de fotbal.

Un cuplu de tineri români snopiți în bătaie, la Timișoara, de membrii unui clan interlop țigănesc

Un clan de tigani a lasat un cuplu intr-o balta de sange intr-un cartier din Timisoara. Cei doi tineri se plimbau intr-o seara, cand au dat de mai multi barbati aflati in fata unui bar pe langa care treceau. Mihai a trecut pe langa unul dintre cei aflati pe strada, atingandu-l din mers, pentru ca acestia ocupasera tot trotuarul. Unul dintre tigani, a incercat sa ii atinga iubita, in timp ce tiganul de care s-a lovit Mihai, a inceput sa il injure. Tanarul a spus ca ii pare rau si ca nu este loc sa treaca lumea daca ei continua sa stea adunati asa.

In urmatoarea clipa tiganul l-a luat la bataie, deranjat ca tanarul a indraznit sa ii atraga atentia. Cel care incerca sa o atinga pe iubita tanarului a sarit si el la bataie. Cand fata a incercat sa sune la politie, unul dintre prietenii tiganilor a observat-o si s-a dus la ea. A tras-o de par, batandu-si joc. I-a dat un pumn, moment in care fata si-a pierdut cunostinta.

Cei doi iubiti s-au trezit cu alti 3 barbati langa ei care anuntasera politia. Martorii spun ca cei care au pornit scandalul violent, fac parte dintr-un clan temut din Timisoara, fiind foarte influenti. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Timisoara terorizata de clanurile tiganesti”

 1. Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2016 at 15:46

  […] Timisoara terorizata de clanurile tiganesti […]

 2. Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2016 at 20:11

  […] Timisoara terorizata de clanurile tiganesti […]

 3. Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2016 at 12:15

  […] Timisoara terorizata de clanurile tiganesti […]

 4. Tiganii fac legea in Romania tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2016 at 16:08

  […] Timisoara terorizata de clanurile tiganesti […]

 5. Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 29th, 2016 at 12:07

  […] Timisoara terorizata de clanurile tiganesti […]

Adauga un comentariu