Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA

vineri, februarie 12, 2016 20:09
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!Una dintre marile tâmpenii adoptate după 1989, din inițiativa criminalului Ilici Iliescu, a fost reprezentarea zecilor de minorități naționale (vreo 18, parcă) în Parlamentul României, așa, fără a fi votați, prin voința legilor idioate adoptate de puterea neocomunistă instaurată după decembrie 1989. Cred că suntem singura țară din Europa care-și împovărează cetățenii cu cheltuieli publice inutile, prin mărirea artificială a numărului de parlamentari. Acești minoritari din Parlament sunt o povară în plus pentru contribuabilul român, care și așa trebuie să țină, din munca sa, ‘jde mii de parlamentari (aproape 600). Parlamentarii minorităților sunt o masă de manevră pentru orice putere, onestă sau ticăloasă, practic niște iobagi care votează orice tâmpenie propusă de majoritatea parlamentară, de frică, probabil. Mai mult, sunt și inutili, în multe situații. De exemplu, țiganii îl au pe Mădălin Voicu, parlamentar PSD, și nu mai era nevoie de un alt țigan să doarmă prin Parlament. Armenii îl au pe Vosganian, parlamentar liberal, dar mai au în Parlament si un alt armean, doar românii au bani de aruncat aiurea, în timp ce drumurile sunt praf.

Minoritarii din Parlament sunt un argument și pentru refuzul de a aplica rezultatele Referendumului din 2009, cel cu cel mult 300 de parlamentari. Asta după mintea creată a lui Vasile Blaga, pe el l-am auzit cu astfel de argumente. Astfel, dacă s-ar face un Parlament de 300 de parlamentari, iar parlamentarii minorităților ar rămâne cei 18, ar însemna că parlamentarii minorităților reprezintă 6% din componența Parlamentului, ceea ce, în opinia lui Vasile Blaga, este foarte mult. Iar dacă se adaugă și parlamentarii UDMR s-ar ajunge la aproximativ 15 %. Bun, ăsta nu-i un motiv să calci în picioare voința poporului român, exprimată la Referendumul din 2009, dar arată că parlamentarii “minoritari” sunt un balast inultil.

România este țara în care 2 parlamentari nu reprezintă pe nimeni

Cei 18 reprezintă: italieni, armeni, slovaci şi cehi, greci, tătari turco-musulmani, ruteni, germani, croaţi, sârbi, turci, ruşi lipoveni, polonezi, albanezi, ucraineni, bulgari, țigani, macedoneni şi evrei. Dacă țiganii sunt, conform rezultatului Recensământului din 2011, 477.715, albanezii și rutenii nici nu mai apar la rezultatele recensământului, asa de puțini sunt (daca mai sunt). În timp ce un parlamentar român reprezintă 73.000 de români (cam puțini), parlamentarul ce reprezintă armenii se poate „lăuda” cu 1294 armeni (unii copii, probabil).

În Noua Constituție trebuie trecute: maxim 300 de parlamentari, zero parlamentari nealeși

Tâmpenia lui Ilici Iliescu ar trebui corectată urgent. Nu avem nevoie de cheltuieli inutile. Românii din alte țări sunt prigoniți, li se închid școlile, bisericile etc., iar noi le acordăm un milion de drepturi minoritarilor, îngrădindu-le drepturile românilor de a trăi bine în țara lor. România este în primul rând țara românilor și apoi a celor care, prin bunăvoința majorității, locuiesc aici, pe acest pământ udat cu sângele a milioane de țărani români care și-au dat viața pentru țara lor.

„După ce ies din puşcărie, bag cuţitul în procurori şi mă p.. pe ei!”, spunea la telefon deputatul Nicolae Păun, după ce a aflat că este urmărit de procurorii DNA

Nicoale Păun și Mădălin Voicu au fost puși sub învinuire de DNA pentru deturnarea a peste 6 milioane de euro, prin inginerii financiare orchestrate în cursul ultimilor ani. Când a aflat că este urmărit de procurorii DNA, Păun spunea la telefon „O să bag cuţitul în ei”.

Nicolae Paun reprezinta minoritatea tiganilor conform legii impuse de (semi)tiganul Ion Iliescu

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA”

 1. Orase romanesti terorizate de clanuri tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 11:43

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

 2. Timisoara terorizata de clanurile tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2016 at 15:55

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

 3. Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2016 at 15:50

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

 4. Tiganii terorizează o Romanie pasiva, tiganizata zi de zi de Antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2016 at 12:18

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

 5. Noi suntem DNA, iar Ei sunt mafiotii Ghita, Ponta, Udrea si restul | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 28th, 2016 at 16:02

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

 6. De ce Românica ţiganizată de televiziuni nu va avea niciodată „romanian dream” | A șaptea dimensiune says:

  august 14th, 2018 at 12:42

  […] Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA […]

Adauga un comentariu