Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania

sâmbătă, octombrie 29, 2016 12:05
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Deși prezintă pe sticlă mai puțini țigani decât Antenele de rahat ale securistului pușcăriaș Dan Felix Voiculescu, PRO TV-ul pușcăriașului Sârbu are metode mai subtile de țiganizare a României

Iată mai jos câteva dintre ele, pe care le-am remarcat în ultimii câțiva ani, atunci când am scos din grilă posturile de căcat ale securistului infractor Dan Voiculescu (e adevărat, pe un alt televizor, unde se mai uită soția, există și mai trag uneori cu ochiul pentru a vomita după).

 • Subtitrarea filmelor PRO TV-ului și PRO Cinema-ului, părți ale imperiului media deținut de pușcăriașul Sârbu, folosește agresiv cuvântul țigănesc “mișto”
  Nu sunt un nostalgic al comunismului, iar acest site stă mărturie în acest sens, dar nu am întâlnit niciodată, înainte de 1989, cuvântul “mișto” la radio sau TV. De altfel, DEX-ul are următoarea explicație legată de cuvântul mișto: foarte bun, foarte frumos, din țigănescul “mișto”. Este clar un cuvânt țigănesc. Atunci când sunt cuvinte românești sinonime, de un milion de ori mai frumoase decât cuvântul țigănesc de căcat “mișto”, a folosi acest cuvânt în subtitrarea filmelor grupului mafiot PRO înseamnă o țiganizare voită a acestei țări.
 • Comentatorii meciurilor de fotbal prezentate de PRO TV, din Bucureștiul țiganizat, folosesc ori de câte ori au ocazia cuvântul țigănesc “mișto”
  Revin la perioada dinainte de 1989. E adevărat, în grupurile de țigani și needucați ai României comuniste, se folosea și atunci cuvântul “mișto”. Dar nu am auzit niciodată, în comentariul unei întreceri sportive, să fie folosit acest cuvânt țigănesc. Și ne mai mirăm că suntem etichetați “țigani” în Europa. De la francezii care din “țigani” nu ne scot și până la rusofonii din Basarabia care, atunci când sunt de partea Imperiului Răului (rușii barbari și bețivi) aduc drept argument România țiganizată, ei bine, toți aceștia folosesc o realitate pe care nu o putem nega: țiganii au încălecat această țară și își impun muzica (maneaua), limbajul (mișto) și violența specifică acestui trib venit din India (clanurile țigănești). În mod paradoxal, autoritățile statului român, plătite din banii munciți de români, îi protejează pe țiganii infractori și îi pedepsește crunt pe românii care încearcă să se delimiteze de țigani. Probabil nu sunt lipsite de temei informațiile conform cărora un Ilici KGB Iliescu sau un Dan Felix Voiculescu ar fi țigani. Poate și pușcăriașul Sârbu, patronul PRO TV-ului este țigan.
 • Tudor Chirilă, unul din membrii juriului emisiunii “Vocea României”, prezentată de PRO TV, are un limbaj de-a dreptul țigănesc
  Până să-l văd la PRO TV, aveam o părere bună despre Tudor Chirilă. Mi-a plăcut și îmi place muzica sa, dar tot ceea ce face la respectiva emisiune țiganizează România. Folosește atât de mult cuvinte țigănești precum “mișto”, “mânca-ți-as”, “mânca-mi-ai” etc. încât începi să crezi că ești în cartierul Ferentari, și te uiți atent dacă mai ai portofelul, nu la emisiunea, cică, “Vocea României”. Dacă tot l-au pus pe Chirilă să-și debiteze limbajul țigănesc, ar putea reboteza emisiunea “Vocea Țigăniei”. Și nu numai Chirilă folosește cuvântul “mișto” la respectiva emisiune, ci și brunetul Smiley, născut la Pitești, unde ne prea trăiești (bine) din cauza țiganilor, iar Marius Moga îl folosește mai rar, fiind cel mai român din juriul emisiunii “Vocea Țigă … pardon României”

Cam acesta e PRO TV-ul. Desigur, nu se compară cu Antenele de căcat ale lui Voiculescu ce aduc numai și numai țigani, dar implantul de cuvinte țigănești este dăunător pentru sănătatea limbii române. TV-urile din România fac un mare rău acestei țări, țiganizând-o zi de zi. Cu un CNA blocat de pe vremea lui Puie Monta, nu sunt șanse să scăpăm prea repede de apelativul dulce folosit de francezi, italieni, englezi, germani, maghiari, ruși etc. “Țiganii! Țiganii!”. România s-a clădit pe jertfa milioanelor de țărani care și-au dat viața pentru acest petec de pământ. Și voi, criminali din politică și de la TV, îl țiganizați zilnic! Unde este România dispusă să moară pentru această țară? Suntem atât de lași încât ne este frică de niste jeguri de politicieni hoți și infractori? Ei nu iubesc această țară, de aceea o fură zilnic, dar pe voi, românii adevărați, chiar nu vă interesează ce fel de țară lăsați nepoților?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania”

 1. Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 8th, 2016 at 20:41

  […] Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania […]

 2. B1 TV a fost lansat in Romania pe banii nasului mafiot al lui Nicusor Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2016 at 14:28

  […] Cum tiganizeaza PRO TV-ul Romania […]

Adauga un comentariu