Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul

miercuri, martie 9, 2016 21:06
Posted in category Mass-media

TroliÎn special rețelele de socializare. După ce și-a lichidat toți oponenții, asemenea lui Hitler, ucigașul de ziariști Putin are o întreagă armată de postaci (troli) care-i fac apologia pe net. Rusia a echipat hale, în care o armată de bloggeri, 24 de ore din 24, conform instrucțiunilor, inunda internetul cu comentarii online in interesul Rusiei. Pentru a-i recunoaște ar trebui să știm ce tipuri de mesaje și informatii transmit. În acest fel, vom remarca imediat, pe Facebook sau oriunde în mediul online, pe slujitorii unui dictator criminal, pe lingăii Maicii Rusia, cea care ne-a furat Basarabia, nordul Bucovinei și Ținutul Herța, ne-a adus ciuma roșie, ne-a exterminat elitele, ne-a deportat bunicii sau străbunicii în Siberia, acolo de unde nu s-au mai întors niciodată.

Centrul NATO în domeniul comunicațiilor strategice de la Riga a identificat cinci tipuri de troli.

 • Trolii care dau vina pentru tot pe conspiratia SUA
  Îi vedem pe Facebook. Sunt acei idioți care pentru orice se întâmplă în ziua de azi rău pe Terra, vinovați sunt americanii. Evident, rușii lui Putin sunt salvatorii planetei.
 • ”Bikini-trolii” (cu fotografii ale unor femei tinere, cer cu amabilitate să-ți reconsideri opiniile)
  Se apelează, în acest caz, la slăbiciunea umană, pentru a te determina să uiți că Putin este un ucigaș de rusi, un dezaxat ce amenintă lumea cu un război nuclear.
 • „Trolii agresivi”, care caută să te dea afara de pe Internet
  Cum? Cu tot soiul de viruși și alte „creaturi”.
 • „Trolul de Wikipedia” (care încearcă să editeze blog-uri și pagini web favorabile Rusiei)
  Cum vedem și prin România rusificată, adică acea zonă care face apologia Imperiului Răului, ce a purtat de-a lungul timpului diverse denumiri: Imperiul Țarist, URSS, Federația Rusă.
 • „Trolul cu atasamente”, care posteaza in mod constant link-uri interminabile catre articole și clipuri video de pe platformele de știri din Rusia
  Inclusiv pe acest site șterg zilnic zeci de comentarii spam care au la adresa de e-mail .ru, fiind, evident, din Rusia. De altfel, spionajul cibernetic rusesc a atacat în mod constant site-urile instituțiilor importante din România, pentru a fura informații confidențiale și a le folosi ulterior în interes rusesc.

Cum pe rușii criminali, ce aparțin organizatiei de tip mafiot condusă de criminalul Putin, ce a pus mâna pe toată puterea în Rusia, îi doare-n fund de sărăcia și problemele sociale ale rușilor obișnuiți, banii Rusiei Imperialiste din anul 2016 sunt alocați pentru a-i domina pe alții, pentru a (re)ocupa teritorii ce apartin unor state independente, recunoscute de ONU, pentru a aduce barbaria rusească ca mod de viață. Comunismul rusofil criminal a aruncat România in cea mai neagră beznă istorică. Poate România de azi era comparabilă cu Italia, Spania sau Portugalia de azi, țări ce nu au cunoscut comunismul, dacă nu era ciuma roșie adusă de armata rusă în România.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul”

 1. Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut | A șaptea dimensiune says:

  martie 15th, 2016 at 20:13

  […] Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul […]

 2. Unul din aliatii criminalului KGB-ist Putin isi ucide opozantii prin fierbere | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 27th, 2016 at 14:09

  […] Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul […]

 3. Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  mai 29th, 2016 at 11:51

  […] Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul […]

Adauga un comentariu