Ruşii, aceşti criminali care au adus numai lacrimi şi suferinţă pe unde au trecut

marți, martie 15, 2016 20:13
Posted in category Istorie

Vladimir PutinDragoş Paul Aligică: „Tupeul Moscovei este incredibil. Este strigator la cer. Ăștia au tupeul să vorbească despre al doilea război mondial și să atace propagandistic România!”

 • „EI, domnule, fac procese de intentie si procese istorice Romaniei evocand -culmea tupeului- cel de al doilea razboi mondial!!!
 • Ei care din 1924 au asigurat centrele de pregatire ale armatei Germane pe teritoriul lor, in contra prevederilor de la Versailles.
 • Ei care au avut ofiterii pregatiti la Statul Major German in doctrina frontului comun antidemocratic si anticapitalist al celor doua totalitarisme.
 • Ei care din1926 au instrumentat sistematic doctrina alimentarii razboiului european in ideea ca ei stau pe margine pregatiti sa-l transforme in faza decisiva intr-o serie de razboaie civile europene cu interventie Sovietica- Stalinista si ocuparea Europei.
 • Ei care l-au adus pe Hitler la putere prin atacul si subminarea comandata comunistior impotriva social democratilor.
 • Ei care pana in ultima clipa au alimentat masina de razboi nazista cu materii prime si metale indispensabile acesteia.
 • Ei care cu semnatura lui Molotov si protocoale secrete au facut pact cu Nazismul impartind tari intregi la masa verde si ciopartind intre altele Romania.
 • Ei care au lichidat in gropi comune si lagare milioane de civili si prizonieri de razboi.
 • Ei care au ocupat o jumatate din Europa si au transformat in colonii 100 de milioane de est europeni, pradand si spoliind totul.
 • Ei care au avut continuu -indiferent de regim- o apetenta patologica pentru agresiune, interventie externa, ocupatiii si subversiune asupra natiunilor si statelor care se intampla sa subziste in vecinatatea lor bolnava.
 • Ei bine astia, exact astia – continuatorii mandrii ai acestei traditii si ai celor 14 invazii documentate istoric ale Rusiei in spatiul nostru in doua sute si ceva de ani (in medie una la 20 de ani!!!), ei bine astia au tupeul sa vorbeasca despre al doilea razboi mondial si sa atace propagandistic Romania.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Ruşii, aceşti criminali care au adus numai lacrimi şi suferinţă pe unde au trecut”

 1. Jani says:

  martie 16th, 2016 at 14:20

  Asta s-a intamplat PANA in 1950!!!!! Dar ia sa vedem daca stie cineva CINE a facut ACELASI lucru incepand cu 1950 pana in prezent???? Nu cumva USA ( Uniunea Sovietica Ailalta )???

 2. Cornel Căruntu says:

  martie 16th, 2016 at 16:09

  Pana la 1950? Wau! Haideti sa va reimprospatez memoria:

  rusii au plecat din Romania de-abia in 1964; rusii au invadat Ungaria, pentru a pune capat revolutiei maghiare, in 1956; rusii au invadat Cehoslovacia in 1968, pentru a pune capat Primaverii de la Praga; rusii au invadat Afganistanul in 1981; rusii au ocupat Transnistria in 1992, acolo unde au armata si azi, desi Transnistria este parte a unui stat independent, Republica Moldova, recunoscut de ONU si de … Federatia Rusa; rusii au invadat Ucraina in 2015, aducand si acolo lacrimi si suferinta. Cat priveste SUA, pana una una alta nu americanii ne-au furat Basarabia, nordul Bucovinei sau Tinutul Herta, ci tot porcii de rusi, acesti barbari care trebuie rasi de pe Terra, daca vrem o planeta mai pasnica, mai civilizata, mai libera, mai prospera, adica, in concluzie, mai umana.

 3. dumitru says:

  iulie 30th, 2017 at 23:29

  Pentru postacul Jani
  SUA ….au intervenit intodeauna in cazul regimurilor dictatoriale si totalitare ….sustinute de comunisti …intrucat SUA era reprezentatnta lumii libere si democratice…iar de cealalta parte URSS/Rusia…sau cum so mai fi numind era reprezentanta de frunte a totalitarismului …in cea mai perfecta stare dictatoriala!….

 4. Şapte ani plini de domnie fără pic de haiducie | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2018 at 14:09

  […] Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut […]

 5. Probleme lingvistice la 1799 | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 18th, 2018 at 17:02

  […] Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut […]

 6. Geneza poporului roman, intr-o alta prezentare | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2019 at 6:42

  […] Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut […]

Adauga un comentariu