UDMR-iştii sunt la fel corupţi, canalii şi ticăloşi ca PSD-iştii

marți, mai 5, 2020 8:41
Posted in category Mass-media

Votanti PSDUn exemplu din 2004: La Oradea, funcţia mare, bogăţia omului

În ultimii 4 ani (2001 – 2004, n.m.), să ştiţi că a fost foarte profitabil să fii om cu funcţie în aparatul de stat de la Oradea. Patru ani de zile s-a trăit la Oradea ca în sânul lui Avram, sau, cum a început să se zică prin oraş, ca în sânul viceprimăriţei UDMR Rozalia Biro, care a condus Comisia de repartizare a locuinţelor din cadrul Primăriei şi care pre mulţi a fericit.

Directorul Registrului Auto Român Bihor (din 2004 – n.m.), Ovidiu Daescu, de pildă, a fost teribil de încântat, când din casa pe care a primit-o de la primărie a fost evacuată o familie cu şase copii.

Printre oamenii bucuroşi îl putem număra şi pe procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Oradea, Ioan Rusu, extrem de flatat că a primit un apartament de 3 camere, dar nu trebuie să îl uităm în nici un caz pe prim-procurorul Parchetului local, Mihai Chirilă, care a primit o locuinţă în buricul târgului, pe strada Mihai Eminescu.

Dar, să ştiţi, şi funcţiile mici au avut de profitat: Angela Bărar, consilier la Serviciul Asociaţii de Proprietari, a devenit rapid proprietară după ce a primit un apartament. Trăiască viceprimăriţa! Un acatist la biserică i-au dat Elena Iancea, executor judecătoresc la Serviciul Evacuări, sau Rodica Brad, consilier în cadrul API, la Serviciul Locuinţe, cu soţul funcţional la Direcţia Administraţie Publică.

Ca să n-o mai lungim inutil, să mai spunem că din investigaţiile presei bihorene, din 110 locuinţe acordate (între anii 2001 – 2004, n.m.) de Primăria Oradea în ultimii patru ani, doar una a încăput pe mâna unui om simplu, fără relaţii.

Aşa că să nu credeţi că doar în Regat se fac nenorociri. Şi în Transilvania noastră plină de oameni serioşi, de ardeleni cinstiţi sau maghiari ireproşabili, treburile stau la fel. (“Academia Caţavencu”, nr. 647/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu