Cum erau împiedicaţi procurorii anticorupţie să-şi facă treaba, în regimul criminal şi mafiot al PSD = ciuma roşie

luni, martie 23, 2020 8:41

Crimele PSDO întâmplare adevărată, dar horror, din 2004, atunci când România era guvernată de tandemul criminal Ion “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărilă” Năstase

S-a întâmplat de curând (era aprilie 2004 – n.m.). Vine un procuror la cineva şi îi zice: “Vă mai amintiţi, domnule, când ne-aţi reproşat că nu facem nimic în cazul restituirilor ilegale de TVA de la Craiova? Ei bine, am finalizat dosarul. Asta e vestea bună. Vestea proastă este că dosarul ăsta s-a finalizat altfel decât trebuia, aşa că mi-a fost luat!”.

Scena este absolut reală şi, în calitate de ziarist la “Academia Caţavencu”, am cunoscut foarte bine cazul de la Craiova, din moment ce am scris despre Genică Boerică şi sutele de miliarde (lei vechi – n.m.) primite ilegal de la Direcţia Finanţelor Publice din Craiova.

De ce credeţi că i s-a confiscat dosarul procurorului respectiv? Se pare că iţele încurcate ale restituirilor către Genică Boerică duceau departe, mult prea departe, atât de departe că până şi Ristea Priboi (împreună cu care Genică Boerică a dat o fugă în Las Vegas) a rămas mult în urmă.

Când la orizontul dosarului a apărut umbra suavă a lui Adrian Năstase (despre care se spune că ar fi primit de la Genică Boerică un ceas de 20.000 de dolari), ei bine, când umbra suavă, cu guşă, a lui Năstase a început să se profileze la orizontul dosarului TVA-Craiova, procurorului respectiv i s-a spus un sec: “Vă mulţumim pentru participare. La revedere!”. (“Academia Caţavencu”, nr. 644/2004)

Cam asta-i “justiţia” pe care şi-o doresc mafioţii din PSD: eliminarea procurorilor incomozi (cum au făcut cu Kovesi) şi păstrarea în sistem a procurorilor docili, ce răspund la comenzile mafioţilor din politică.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu