Un ceas de firmă pentru nobilul din tine

sâmbătă, septembrie 3, 2016 12:40
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNoblețea unei persoane este ușor de remarcat. O persoană este nobilă prin limbaj, gesturi și/sau ținută. Unei astfel de persoane i Ie acordă cu ușurință încredere și deschide, mult mai ușor, multe uși, inclusiv uși sufletești. Dacă vreți să adăugați un plus de noblețe ținutei dumneavoastră, vă recomand un ceas, sau mau multe, din categoria ceasuri Orient. Cu siguranță, veți fi privit altfel, iar cei din jur vor aprecia bijuteria de ceas pe care o purtați pe braț.

Un ceas nu este doar un simplu accesoriu, cu anumite funcționalități, ci face parte integrantă din personalitatea noastră, din ceea ce suntem sau ce vrem să fim. Un ceas ieftin, o chinezărie de nimic, este imaginea clară a unei persoane cu probleme, a unui posibil ratat, a unui om în care nu prea merită să ai încredere. Pe când un ceas original, ce aparține unui brand cunoscut, un ceas de firmă, cum se spune, face din fiecare dintre noi un personaj aparte, în sens pozitiv, o persoană ce merită cunoscută, cu care merită să faci afaceri, în care merită să ai încredere, adică o persoană apreciată.

O altă alegere inspirată ar fi să comandăm online un exemplar, sau mai multe, dintre minunatele ceasuri Seiko. Așa cum probabil bănuiți, “seiko” provine din limba japoneză și înseamnă “rafinat”. Aceste ceasuri au o istorie aparte, printre altele fiind purtate de celebrul personaj James Bond, în patru filme în care joacă Roger Moore, în perioada 1977 – 1985. Seiko reprezintă și un brand important al sportului, fiind cronometrul oficial al multor evenimente sportive, precum Jocurile Olimpice. Ar mai fi de remarcat faptul că puteți alege un ceas Seiko solar, ce funcționează pe bază de energie solară.

Am mai rămas impresionat și de refinamentul și eleganța unor exemplare de ceasuri Timex, adevărate opere de artă. Este imposibil să nu apreciați aceste modele de ceasuri, inovatoare și creative.

BestWatch.ro are ceasul de firmă potrivit pentru personalitatea fiecăruia dintre noi.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu