Un pix Parker pentru fiecare realizare pe plan profesional – de la 999cadouri

marți, mai 11, 2021 19:01
Posted in category Diverse

Pix ParkerProbabil unele dintre cele mai importante momente din an sunt aniversările. Totuși acestea vin și pleacă, iar timpul nu îl poți opri în loc. Poți însă să îl marchezi într-un mod special. Există alte momente deosebite care nu se întâmplă foarte des și care trebuie sărbătorite și marcate ca semn de apreciere pentru cei din jur. Susținerea și încurajarea sunt printre cele mai importante impulsuri pentru o persoană ca să continue pe același drum sau pentru a-și îndeplini visurile.

O realizare pe plan profesional poate fi mai importantă decât ultimele trei aniversări pentru persoana în cauză. Poate fi momentul din viață în care obține ceea ce și-a dorit mereu. Din acest motiv cei dragi trebuie să îi fie alături pentru a marca acest moment important. Totuși, de la o sărbătoare nu poate să lipsească un cadou care plusează aceste sentimente de recunoștință și susținere. Cei de la 999cadouri sunt alături de clienți cu variante de cadouri pentru orice ocazie, inclusiv o promovare sau realizare profesională.

Nu un cadou obișnuit, ci un cadou util

Un moment deosebit merită și un cadou pe măsură. Dacă în alte situații un parfum și un buchet de flori pentru femei și o sticlă de băutură pentru bărbați era opțiunea perfectă, în cazul unei promovări poți alege ceva mai potrivit.

Dacă accesezi site-ul celor de la 999cadouri poți găsi diverse idei de cadouri pentru un astfel de eveniment, printre care și agendă cu pix inclus. O nouă funcție vine la pachet cu mai multe responsabilități și sarcini de îndeplinit și o agendă care să conțină toate informațiile pe care trebuie să le țină minte nu va fi niciodată în plus pe un birou, ci din contră, va fi utilă.

999cadouri pune la dispoziție seturi cu agendă și pix Parker, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acestea au un design elegant, deosebit și sunt potrivite pentru persoanele ocupate și cu ținute mereu impecabile și elegante.

Mai multe seturi cu agendă și pix

Pentru femei sunt potrivite seturile colorate. Sunt disponibile variante roșii, verzi precum și albastru și verde regal. Seturile Parker conțin agende cu coperta din imitație de piele, ceea ce face ca peste ani să se mențină în aceeași stare. Oricând poate răscoli prin bibliotecă și poate găsi informațiile importante pe care le caută în agenda respectivă. Pe lângă acestea sunt și variante pictate manual pe copertă, cu design floral, colorat.

Seturile pentru bărbați sunt simple și elegante, astfel încât să poată fi purtate la orice ședință sau întâlnire. Pe site sunt disponibile foarte multe variante de acest gen, alături de stilouri impresionante din aceeași gamă.

Arată-ți și tu aprecierea pentru persoanele dragi și susține-le cu un astfel de cadou în drumul lor spre succes.

Contact:
0766 324 238
0212 109 433
contact@999cadouri.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu