Un sistem de supraveghere video-turbo hd, polita ta de asigurare a firmei si a locuintei

vineri, decembrie 27, 2019 18:31
Posted in category Diverse

Kit supraveghere videoIntr-o vreme, polita de asigurare a locuintei era obligatorie, dar nicio asigurare nu era atat de complexa, incat sa acopere toate deteriorarile, daunele, riscurile la care este expusa o locuinta intr-o anumita perioada.

3-4 tipuri de asigurari destul de costisitoare asigurau proprietarul ca va fi despagubit, in cazul in care se va intampla ceva cu casa lui.

O asigurare este asemanatoare tratarii unei boli dupa ce ea a afectat deja organismul. Nu stii in ce masura o poti restaura, adica readuce la starea initiala, fiindca posesorul asigurarii nu primeste inapoi locuinta, ci numai suma prevazuta in contractul de asigurari. Restul trebuie sa achite din buzunar.

Un tip de asigurare acoperea trei tipuri de riscuri: cutremur, inundatii si alunecari de teren. In caz de incendiu produs din nu stiu ce cauze, asiguratul nu primea nimic. Pachetul al doilea proteja de furt, conducte sparte, incendii. Evident ca despagubirile erau partiale.

O solutie mult mai buna este sa previi incendiile, furturile cu ajutorul unui sistem de supraveghere video-turbo hd https://www.shoprunner.ro/sisteme-supraveghere-video-turbo-hd.

Asigurarea isi intra in rol dupa ce s-a produs nenorocirea, in timp ce sistemul de supraveghere poate preveni incediile, spargerile cu conditia ca proprietarul sa verifice de pe telefonul sau ce se petrece acasa.

Anumite sisteme de supraveghere pot fi puse in legatura directa cu Politia, salvarea, cu pompierii si astfel si departe de casa daca esti, el da alarma si inteventia poate avea loc in lipsa ta, din faza incipienta, iar pierderile sunt nule sau cat mai mici cu putinta.

Sistemul de supraveghere iti raspunde la intrebarile care te framanta pe drum, fiindca in subconstient, grija pentru viata, sanatatea si locuinta noastra ne insoteste pretutindeni, chiar si in concediu.

Am auzit adesea oamenii intrebandu-se:

-Oi fi lasat masina de calcat in priza? Stiu sigur ca am scos-o cu mana mea, dar daca mi s-a parut? Dar cheia? Nu am lasat-o cumva in usa de la intrare?

Te afli atat de departe de casa, incat nici intoarcerea de urgenta nu ar fi o solutie. Dispozitivele destepte cumparate in rate fara dobanda de pe site-ul Shoprunner.ro te linistesc in doua secunde. Este suficient sa te uiti atent in camere, in curte, in zona centralei si sa iti dau seama ca a fost o alarma falsa, fiindca iti iubesti prea mult casa si te simti vinovat ca te-ai indeparta de ea.

Sistemele de supraveghere video-turbo hd te ajuta sa iti stii parintii batrani si bolnavi in siguranta, cand se subrezesc de tot, iar varsta inaintata isi spune cuvantul. Le poti programa ca in caz de urgenta sa alerteze autoritatile, serviciile medicale, politia sau pompierii, dupa caz, apoi sa te informeze si pe tine despre situatie.

Poti alege cele mai performante camere care sa stocheze cantitati uriase de imagini.

Exista in magazin camere care sunt functionale si la -40 de grade Celsius, adica in zilele acelea geroase in care crapa si pietrele. Aceleasi camere sunt capabile sa reziste si la temperaturi de foc, de + 60 de grade Celsius.

Din magazin puteti lua si accesoriile necesare, cum ar fi: cablurile si doze de conexiuni din aluminiu.

Unele camere de luat vederi sunt dedicate supravegherii exterioare, iar altele celei interioare. Clientii care comanda multe produse de pe site-ul magazinului obtin statutul de VIP si sunt rasplatiti dupa cum urmeaza:

  1. La comenzi de 5 000 de lei, cumparatorul devine Vip bronz si primeste ca bonus o reducere de 3% din valoarea cumparaturilor.
  2. Titlul de Vip Silver (argint) se obtie la cumparaturi in valoare de 10 000 de lei si inseamna 5% reducere.
  3. Vip de aur este persoana care comanda de cel putin 15 000 de lei si obtine o reducere de 7% ca bonus.
  4. Un Vip de platina comanda in valoare de cel putin 20 000 de lei si reducerea primita va fi de 10%.

Un membru al clubului este instiintat in orice moment despre noile produse care sunt aduse in magazin si despre eventualele reduceri de pret.

Apreciez faptul ca din ce in ce mai multe case si aproape toate institutiile au sisteme de supraveghere. Cu siguranta ca daca sistemele de securizare ar fi generalizate, infractionalitatea ar scadea simtitor, fiindca celor certati cu legea le-ar fi frica de consecintele faptelor lor.

Sistemele de supraveghere pot disculpa acei „vinovati fara vina”, acuzati de fapte pe care nu le-au facut.

Monitorizarea salilor de operatii din spitale sunt adesea probele incontestabile care demonstreaza ca echipa medicala a facut tot ce a putut pentru salvarea vietii pcientului. Sistemele de supraveghere din banci previn atacurile de orice fel asupra personalului si asupra celor care scot sau depun sume mari de bani.

In linii mari, tara noastra este sigura, dar se poate sa devina si mai sigura de atat. Sa investim in sisteme de supraveghere care sa ne permita sa dormim linistiti, fiindca nu numai hotii pot fi dusmanii oamenilor care dorm, ci si focul, gazele emise de sistemul de incalzire, iar un sistem de supraveghere performant avertizeaza propietarii de toate aceste pericole la timp.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu