Unde comandam online detergenti

luni, octombrie 31, 2016 17:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtiu că toate generalizările sunt periculos de false, dar mi-aș permite o obsevație ceva mai generală legată de rezultatele căutărilor pe Internet. De foarte multe ori, am găsit ceea ce căutam nu în primele rezultate oferite de motorul de căutare și, uneori, nici măcar pe prima pagină a respectivelor rezultate. Surpriza, plăcută pentru mine, a venit atunci când am mers ceva mai departe și în acel colțișor de pagină ceva mai îndepărtat am găsită informația prețioasă pe care mi-o doream atât de mult.

Nu știu câți dintre voi ați auzit de Importdirect.ro, dar pentru mine a fost o surpriză plăcută să descopăr un magazin online cu prețuri mici, în comparație cu produsele similare, uneori chiar identice, de la alte magazine online sau cele din lumea reală. Vom alege, spre exemplificare, detergenții, dar la fel de bine se pot alege și alte produse, chiar toate, iar descoprirea este următoarea: prețurile acestor produse sunt extrem de accesibile.

De exemplu, Ariel, detergent automat, 4 kg, 40 spălări, Mountain Spring la 33,10 lei este o alegere mai mult decât inspirată. Cât despre Ariel, un detergent ce-și face bine treaba, nu cred că este cazul să vorbim prea mult. Toți cei care l-am folosit, deși mai corect ar fi “toate”, știm bine că te poți baza pe Ariel.

Iar dacă optați pentru Ariel, detergent lichid, 1560 ml, 24 spălări, Simply, acesta se poate comanda la numai 18,53 lei. Cu toții știm, sau ar trebui să știm, că Ariel are un sistem special de protecție înpotriva petelor, iar sistemul (tot cu sistemul avem de-a face și aici, doar că este aliatul nostru) face ca, după spălarea rufelor cu Ariel, petele să nu se mai fixeze pe haine, astfel încât la următoarea spălare să fie mai ușor de îndepărtat.

Sau puteți alege Bonux, detergent automat, 6 kg, 60 spălări, 3 in 1, Tropical Fresh la numai 31,40 lei. Și Bonux, știu bine cei care l-au folosit, merită cumpărat, fiind un detergent care face toți banii.

Deși putem folosi și formularul online existent pe site, iată mai jos datele de contact ale depozitului central, de unde vor fi livrate produsele pe care noi le comandăm.

Str. Gării, nr. 4/D, Gheorgheni, județ Harghita, cod poștal 535 500,
info@importdirect.ro este adresa de e-mail,
0366401113 este numărul de telefon fix,
0755076005 este numărul de telefon mobil.

Ar bine să mai reținem câteva lucruri, importante pentru cei care vor comanda

detergenti

sau produse din alte categorii precum: îngrijirea părului, îngrijirea corpului, deodorante, parfum/machiaj, produse casnice, seturi de produse. În primul rând, comanda minimă este de 500 de lei, iar în al doilea rând transportul este gratuit numai pentru comenzile cu valoare totală de peste 3000 lei. Având în vedere, însă, prețurile extrem de convenabile ale produselor merită să comandăm ceva mai mult, și mai rar, pentru a economisi niște bani. Și dacă avem în plus o afacere, un magazin mai mare sau mai mic, importdirect.ro nu ar trebui să lipsească dintre furnizorii noștri de produse. Prețuri mai accesibile s-ar putea să nu găsiți nicăieri. Și chiar dacă veți găsi, cheltuielile de transport ce trebuie adăugate vor duce prețul produselor la o valoare mai mare decât ale produselor recomandate în acest material.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu