Unde găsim accesorii pentru telefoane mobile

vineri, august 14, 2015 9:00
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniVetter, dacă vrei accesorii și gadgeturi de comunicare deștepte

Se știe faptul că un telefon mobil sau o tabletă, la fel ca un calculator, nu este complet dacă nu i se adaugă ceva accesorii și/sau gadgeturi, care-i oferă mai multe opțiuni respectivei minunății tehnologice. Desigur, se pot căuta aceste accesorii și gadgeturi, dar asta înseamnă un timp alocat respectivei căutări, iar timpul înseamnă bani, plus incertitudinea prețurilor, adică nu prea știm dacă am făcut cea mai bună alegere în ceea ce privește prețurile produselor la care ne-am oprit. Alternativa cea mai bună, pentru a evita astfel de probleme, este https://www.vetter.ro/, acolo unde putem vedea, iar ulterior comanda, accesorii pentru telefoane mobile și tablete, plus gadgeturi pentru cei care vor să țină pasul cu evoluția tehnologiei informației.

O listă parțială de categorii de produse, pe care le puteți comanda pe emag.ro

Pentru a vedea exact ce vă interesează, puteți consulta catalogul Vetter, acolo unde găsiți informații despre produsele din următoarele categorii: acumulatori, huse, accesorii auto și călătorie, cabluri și adaptoare, screen protector, Gadgets and Office. De exemplu, puteți comanda un suport pentru parbriz (vedeți și imaginea de mai jos), la care padul de fixare este construit dintr-un material aderent ce permite pozitionarea suportului atat pe parbriz cat si pe orice alta suprafata plana a bordului. Avand o deschidere de pana la 10cm, permite fixarea majoritatii smartphoneurilor fara a fi necesara inlaturarea husei. Indiferent de tipul aparatului pe care doriti sa il asezati in suport fixarea si ajustarea suportului pe parbriz se poate face foarte rapid datorita sistemului de pivotare cu care este prevazut. Alte informații despre produs găsiți pe site.

Ce alte produse mai putem alege

Mai putem alege, de exemplu, din categoria Screen Protector HD, foliile Vetter HD CRYSTAL CLEAR, ce sunt facute din material provenit din Japonia, incadrat in standardul „proffesional grade”. Suprafata dura, rezistenta la zgarieturi (3H-4H) protejeaza eficient ecranul telefonului. Constructia speciala, stratificata, a facilitat obtinerea unei grosimi minime ce permite obtinerea unei transparente excelente pentru toate tipurile de ecrane. Special conceputa pentru ecrane cu touchscreen, nu afecteaza in niciun fel functionalitatea sau sensibilitatea acestora. Adezivul siliconic asigura fixarea optima pe ecran fara a lasa reziduuri in cazul indepartarii. Totodata acesta are efect si de reducere a vizibilitatii microzgarieturilor ecranului.

Iar dacă sunteți interesați de un acumulator extern, puteți alege acumulatorul Vetter iCharge Pro (vedeți și poza de mai la vale), care folosește tehnologia inteligenta ce detecteaza automat dispozitivul pe care il folositi, adaptand amperajul pana la maxim 2A si asigurand incarcarea in mod rapid si sigur. Contine celule Li-Ion de cea mai buna calitate produse de Samsung. Utilizeaza circuite inteligente pentru a gestiona cu precizie ciclul de incarcare in vederea asigurarii unui curent constant pe tot parcursul incarcarii si a eliminarii riscului de scurtcircuit. Apasarea pentru o fractiune de secunda a butonului va aprinde/stinge ledul aflat in partea frontala a acumulatorului.

Dacă sunteți cu adevărat interesați de noutățile absolute în domeniul accesoriilor și gadgeturilor pentru telefoane mobile si tablete, cu siguranță o să fiti încântați de ce veți vedea.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu