Unde găsim produse IT, laptop, tablete şi telefoane la cele mai accesibile preţuri

duminică, decembrie 22, 2019 8:46
Posted in category Diverse

TV Full HDSuntem în decembrie 2019 şi toată lumea, sau aproape toată lumea, se pregăteşte de Sărbători şi de un an nou, 2020, în care vom intra nu peste mult timp. Există şi nişte bani puşi deoparte, pentru astfel de momente. În cazul meu, pe lângă pregătirile de rigoare, m-am gândit să-mi înnoiesc categoria numită generic produse IT, laptop, tablete şi telefoane, compusă din produse achiziţionate ceva mai de demult şi care sunt uzate, mai ales moral.

Cum revoluţia informaţională din ultimele decenii a adus şi în România câteva facilităţi la care nici nu visam în urmă cu nişte ani, am devenit o persoană care, în cele mai multe cazuri, apelează la Internet şi modalitatea de a comanda online, atunci când urmează să cumpăr ceva. Aşa încât am dat o căutare pe Internet, în speranţa de a găsi un magazin online care să-mi satisfacă aşteptările. Din fericire pentru mine, am descoperit un loc virtual unde, printre multe alte categorii, exista şi una care mă interesa în mod direct: produse IT, laptop, tablete şi telefoane.

Bun, s-ar putea să spună unii, da’ nu ne spui şi nouă despre ce este vorba. Evident, cititorii noştri, mult mai inteligenţi decât ai lor, trebuie să fie nişte persoane informate, care să aleagă în cunoştinţă de cauză. De aceea, iată şi datele de contact ale Maniamall, aşa se numeşte firma.

Sediu Social: Loc. Sebes, Str. DJ 106K, Nr. 124, Mun. Sebes, Jud. Alba

Adresa depozit / logistica: DJ 106K, Nr. 124, Sebes, jud. Alba, cod postal: 515800, Romania. Zona Industriala la iesirea din Sebes spre loc. Daia Romana. Hala cu ManiaMall si AutoLux, pe partea dreapta dupa podul cu Autostrada A1.

Telefon: 0749 151 050

Email: info@maniamall.ro

Şi acum haideţi să vedem ce produse putem alege din categoria IT.

  • Cameră IP HD color de interior WiFi Velleman CAMIP 22, echipată cu un senzor de un megapixel şi care are calitatea videoclipului maximă, 720 p. Este pentru uz interior, utilizând un filtru de blocare în timpul zilei ce are rolul de a filtra lumina, astfel încât calitatea imaginii să rămână aceeaşi. Pe timpul nopţii, aparatul trece automat la modul de noapte. Interfaţa este uşor de utlizat, aveţi acces la reţea, fie cu cablu conector, fie cu wireless, primiţi gratuit software pentru smartphone (iPhone, Android, Windows). Este un produs de calitate, la un preţ accesibil.
  • TV Full HD 40 inch, 101 cm, serie F K&M ar fi o alegere inspirată, dacă vă doriţi mai mult decât un televizor, acesta putând fi tarnsformat într-o adevărată platformă de divertisment multimedia. Pe lângă nişte caracteristici tehnice de ultimă generaţie, produsul poate fi transformat într-un Smart TV, fiind aşadar de preferat dacă ne dorim şi altceva decât un banal televizor.
  • UPS Armac Home 850VA are două prize de 220V, oferind protecţie competă şi performanţă ridicată. Porneşte automat după revenirea curentului electric şi tot automat se încarcă în modul stand-by. Asigură protecţia în cazul întreruperilor de curent electric sau a supratensiunilor. Are un design elegant şi caracteristici la standarde ridicate. Pentru cei care n-au mai folosit UPS, trebuie spus că fără un asemenea dispozitiv viaţa poate deveni extrem de complicată, dacă aveţi în casă calculatoare, laptopuri, console de jocuri, televizoare, routere, switch-uri etc. În cazul întreruperii bruşte a alimentării se pot avea loc multe evenimente neplăcute, de la pierderea muncii la un document important întocmit pe calculator, şi pe care nu l-aţi salvat, până la defecţiuni majore ale acestor aparate, din cauza supratensiunii reţelei de alimentare cu energie electrică. Aşadar, un astfel de dispozitiv este mai mult decât un moft.
  • Telecomanda universală pentru TV, DVD, VCR înlocuieşte două comenzi simultan, preprogramtă cu coduri, permite selectarea manuală sau căutarea automată a codului. Dacă vechea telecomandă nu mai funcţionează, se poate înlocui cu uşurinţă.

Evident, mai sus, sunt doar câteva exemple dintre miile de produse pe care le putem alege. Maniamall.ro este practic locul în care, indiferent ce gusturi ai avea, găseşti ceea ce doreşti, la preţuri avantajoase, dacă nu cele mai mici de pe piaţă, măcar undeva pe acolo.

Revenind la perioada sfârşitului de an, poate n-ar fi o idee rea să încercăm o înnoire nu numai sufletească, spirituală, ci şi a produselor de care suntem înconjuraţi zi de zi şi care ne aduc un strop de bucurie, sau măcar de confort, în viaţa noastră cotidiană.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu