Ursitoare botez de la Paradisul Personajelor

marți, septembrie 29, 2015 15:53
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCum pregătim botezul copiilor noștri

Botezul, acest moment atât de important al vieții fiecăruia dintre noi, poate fi sărbătorit în multe feluri. O alegere inspirată pentru acest moment unic al vieții ar fi să apelăm la Ursitoare botez de la Paradisul Personajelor. În acest fel, puteți avea cei mai tari animatori pentru petreceri si cele mai elegante si frumoase ursitoare pentru botez. Sunt o echipă de profesioniști, care vă pot oferi super petreceri si momente magice, alaturi de printese, eroi de poveste si ursitoare pentru botez. Plus o mulțime de surprize. Evenimentele organizate de echipa de la Paradisul Personajelor sunt mereu pline de veselie si foarte multa distractie.

Paradisul Personajelor înseamnă creativitate și profesionalism la cele mai înalte standarde

O să-mi permiteți, dragii mei, să mă întorc preț de câteva zeci de secunde în trecut, pentru a-mi aminti că, pe vremea când eram copil, nu știam că există cineva pe această lume care să întruchipeze personajele dragi ale celei mai frumoase perioade din viata oricărui om, anume copilăria. Ce n-aș fi dat să am în fată animatori talentați care să aducă în sufletele de copii farmecul poveștilor. Erau alte vremuri pe atunci. Astăzi, copii de atunci, ce au devenit părinți între timp, pot aduce multă bucurie celor mici prin intermediul Paradisului Personajelor, cea mai buna alegere, datorita pasiunii si devotamentului membrilor săi pentru munca lor. Nu știu dacă veți mai găsi în România o echipă ce are ca unic scop acela de a aduce zambete pe fetele celor mici si de a le oferi experiente memorabile.

Paradisul Personajelor mai înseamnă și personaje Disney

În afara ursitoarelor pentru botez, Paradisul Personajelor și întruchipări ale personajelor Disney, atât de îndrăgite de copii. Astfel, copiii voștri se pot bucura de prezența frumaoselor prințese Disney (Elsa Frozen, Merida, Alba ca Zapada, Rapunzel, Aurora, Belle, Ariel etc.), de cunoscuții și îndrăgiții super eroi (Spider Man, Batman etc.) sau de la fel de cunoscutele și îndrăgitele perechi (Minnie si Mickey, Stefania si Sportacus, Clown si Clownita, Tinkerbell si Peter Pan, Pirat si Piraterita etc.). Pentru a pastra de la inceput pana la sfarsit magia personajelor, animatorii de la Paradisul Personajelor isi vor juca rolul pana in cel mai mic detaliu, lasand in urma lor misterul povestilor din care sosesc. Copiii vor fi fermecati de întâlnirea cu aceste personaje și își vor aminti cu drag o lungă perioadă, poate chiar întreaga viață, de aceste momente memorabile ale copilăriei.

Oferiți-le sansa copiilor și nepoților voștri de a avea în momentele importante ale vieții echipa de la Paradisul Personajelor, cea mai bună echipă de animatori din România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu