USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos

duminică, noiembrie 15, 2015 19:02

USLPSD-istul Vasile Dâncu asigură continuitatea Mafiei în Guvernul Ciolos

Se pare că Strada nu a reusit decât foarte puțin în urma celor câteva zile de proteste. Mafiotii s-au regrupat rapid și, având în Iohannis un aliat, au recuperat terenul pierdut odată cu demisia inculpatului penal Viorel Ponta. „Tehnocratii” lui Ciolos, cel putin unii dintre ei, sunt de tot rahatul. Să începem cu PSD-istul Vasile Dâncu, fost membru în guvernul infractorului, fost pușcăriaș, Adrian Năstase, pe care nu l-am auzit niciodată să condamne Mafia PSD-istă sau derapajele clare de la normele democrației ale neocomuniștilor din PSD. Acest „tovarăș” Dâncu este cea mai bună dovadă ca USL-ul, din care provine și Prea Plecatul în Concedii Iohannis, este la butoane și în 2015.

România lui Ciolos va fi reprezentată de un jeg numit Lazăr Comănescu

Din cauza acestui trepăduș, fost ministru în guvernul Tăriceanu, un lingău lipsit de verticalitate și moralitate, care o să fie ZERO atunci când va veni vremea să susțină interesele României în Occident, fiind cunoscut acolo ca un cal breaz, politica externă românească are numai de pierdut. Nu exista oare în această țară un politician „nou”, care nu a fost implicat în politica de rahat a ultimilor ani, care să reprezinte România în lume?

„Profesioniștii” lui Ciolos vor fi cei mai buni prieteni ai mafioților, nu adeversari ai celor care au nenorocit România. Fără dizolvarea Parlamentului, alegeri anticipate și constituirea unui Guvern al românilor, care să elimine mafioții ce au distrus România după 1989, speranțele într-o altă politică și o altă Românie sunt nule.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos”

  1. Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

    februarie 16th, 2016 at 19:47

    […] USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos […]

  2. Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 30th, 2016 at 19:16

    […] USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos […]

Adauga un comentariu