Viata in gulagul PSD-ist (I)

luni, august 17, 2015 17:42

Votanti PSDCe înseamnă religia ortodoxă pentru ciobanul mioritic? Mai puțin decât berea pe care o bea la crâșmă sau decât cuțitul cu care își va tăia aproapele

Populat de indivizi cu maxim 8 clase, abrutizați de alcool sau de lipsa de educație, gulagul PSD-ist este un focar de incultură, ilegalitate, violență (verbală sau fizică, în funcție de tradițiile locale etc.). Este locul unde credința nu înseamnă nimic, iar Biserica doar un accesoiu inutil, dar scump, al unei vieți deplorabile. Cu preoți interesați doar de bani, dar care cică păstoresc o turmă de creștina (hăăă, hăăăă, hăăăăăă), cu școli în care ajung la catedră cei care, într-un fel sau altul, nu au alte variante sau au suficiente pile și relații ce trebuie musai folosite, chiar dacă așa-zisa cultură minimală nu-i dă afară din casă, cu drumuri mai rele ca-n Africa, cu primari PSD-iști dezumanizati și care se identifică la milimetru cu lumea plină de jeg moral pe care o guvernează, teritoriul roșu la vot al României este mai nociv chiar decât cel mai negru teritoriu al dictaturii comuniste. Dacă în comunism infractorul PSD-ist mai știa de frica Securității și a Miliției, în gulagul PSD-ist de azi nu are nicio frică. Într-o țară în care criminalii și violatorii nici măcar nu sunt arestați, polițiștii locali sunt doar elemnente de décor, funcționari umili care nu vor, nu pot sau nu știu să intervină pentru a preveni. Mașina Poliției, alături de Ambulanță sau Pompiieri, vor apărea numai după ce ciobanul mioritic va scoate cuțitul, va arunca țigara pe oriunde, va da în cap cuiva, va viola vreo elevă ce se întoarce de la școală etc. În acest décor apocaliptic, nu apare niciun salvator, niciun Om Păianjăn sau Terminator, care să facă dreptate. Nu, gașca PSD-istă domină totul, accesul la justiție e scump, și implică timp, așa încât preferi să te lasi terorizat de abrutizatul cu 8 clase, cel care nu uită niciodata să voteze cu PSD-ul infracțional.

Parlamentarii propun legi pentru protejarea infractorilor, iar școala îi pregatește pe pușăriașii de mâine

Se întreba recent o jurnalistă de la Adevărul prin ce fel de școală au trecut violatorii din Vaslui. Cum de-au ieșit asa brute de pe bancile școlii. Explicația este simplă pentru cine care trăiește în gulagul PSD-ist (iar Vasluil, alaturi de Botoșani, este un gulag PSD-ist). Retardatul care trece prin școală fără să învete nimic, fără să capete noțiuni minimale de viată civilizată (competențe, cum se spune mai nou) are strada de partea sa. Profesorul, de gimnaziu sau liceu, ar trebui să aibă autoritatea celui care știe, este cineva în domeniul respectiv (matematica, geografie, istorie etc). Și, în virtutea acestei autorități morale si profesionale, să se facă ascultat de toți elevii. Ăsta e normalul. Numai că pe viitorul violator, hoț, prostituată, infractor sau contravenident în general, nu-l interesaeză absolut deloc ce știe cineva într-un domeniu sau altul. Se mai șterge la fund și cu moralitatea, așa încât riști imens daca încerci să fii corect. Încerci să-l lași corigent sau repetent, te poți trezi cu mari probleme, ți se zgârie mașina sau mai rău. Doar nu credeți că în gulagul PSD-ist te protejează cineva. Nu, ești pe cont proprie. Nu ai unde să te duci. România PSD-istă este țara infractorilor nu a celor care sunt corecti, a celor care sunt cineva într-un domeniu sau altul. Aceștia din urmă au o singură variantă: să emigreze.

Câteva exemple concrete din gulagul PSD-ist de pe aici (Tătărășeni, Havîrna, Botoșani)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Viata in gulagul PSD-ist (I)”

  1. Un alt violator in libertate la Vaslui | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2016 at 21:59

    […] Viata in gulagul PSD-ist (I) […]

  2. USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 30th, 2016 at 19:01

    […] Viata in gulagul PSD-ist (I) […]

Adauga un comentariu