Cum au distrus PSD-iştii învăţământul din România

sâmbătă, martie 30, 2013 14:43

Ecaterina AndronescuO lege a lui Murphy spune că ‘dacă nu poți să fii mai bun ca ei, zăpăcește-i’. USLamiștii se pricep de minune să zăpăcească realitatea, adică s-o cosmetizeze inutil. Încă din anii ’90, au încercat, și într-o mare măsură au reușit, să cosmetizeze comunismul, de aceea România a intrat ultima, din lagărul comunist, în NATO și UE. În materialul de astăzi ne vom axa, însă, pe domeniul educației. Aici este modelul standard de cosmetizare, pe care neocomuniștii din România l-au încercat de fiecare dată când au ajuns la putere, indiferent că s-au numit PDSR, PSD sau USL.

În 1999, guvernarea de atunci a introdus Examenul de capacitate, la finalul ciclului gimnazial, pentru absolvenții clasei a VIII-a. Probele erau: matematica, limba și literatura română, plus istoria românilor sau geografia României, la alegere dintre ultimele două. Adică erau trei probe, iar un absolvent al clasei a VIII-a trebuia să obțină minim nota 5 la fiecare probă pentru a se putea înscrie la un liceu. Dacă nu putea să se înscrie la liceu, respectivul absolvent putea urma o școală de meserii, țara având nevoie și de zugravi, mecanici auto etc. Gândit bine, cu o titulatură academică, ‘examen de capacitate’, respectiva idee avea să dureze fix 3 ani (s-a dat în această formă în anii 1999, 2000 și 2001).

Ajunși la putere în noiembrie 2000, neocomuniștii din PSD s-au apucat de schimbări. Cum nu aveau curajul să introducă din nou socialismul științific, drept materie obligatorie de studiu, au apelat la cosmetizări inutile sau care au dus educația unde o vedem astăzi: analfabeți ajunși la Bacalaureat. Ajuns ministrul Educației, Alexandru Athanasiu, propus recent de Ilici KGB Iliescu pentru postul de ministrul al Justiției în cabinetul plagiatorului Ponta, schimbă denumirea examenului de capacitate în Testare Națională, schimbă modalitatea de intrare în liceu, în sensul că nu mai trebuie să se obțină minim nota 5 la fiecare din cele 3 probe de examen, ci este suficient ca media celor trei note să fie minim 5. Adică un elev ce obține 3 la matematică, adică nu gândește deloc, 3 la istoria românilor, nu are habar despre strămoșii săi, dar obține 9 la limba română, intră la liceu. A fost prima lovitură dată educației din România de neocomuniștii care sunt un blestem pentru această țară.

A urmat Ecaterina Andronescu, o catastrofă pentru România, cea care, în 2009, a eliminat școlile de meserii, precum și orice selecție la intrarea în liceu. Adică poți să fii ultimul elev din România, cu note de 1 la probele Evaluării Naționale, vei intra la liceu, adică statul român, prin fraierii care muncesc în această țară, îți vor plăti educația din liceu, care nu este deloc potrivită pentru tine, în loc să te trimită să înveți o meserie, pentru a o practica, și nu pentru a fi posesor de note foarte mici la un Bacalaureat dat pe bune. Și ne mai mirăm că există violență în liceele din România. Cum să nu existe din moment ce la licee ajung elevi care nu știu nici să citească în mod coerent, darămite să mai rezolve o ecuație logaritmică.

Și ajungem la USLamiștii de azi, cei care nu vor să strice tradiția bolsevică a predecesorilor. Începând cu anul școlar trecut, atunci când ministrul educației era Daniel Funeriu, s-a introdus pentru prima dată în școlile din România ‘Săptămâna altfel’, adică o săptămână dedicată activităților extarșcolare și extracurriculare. USLamiștii nu au avut curajul să scoată această săptămână, dar i-au schimbat denumirea, au cosmetizat-o în săptămâna ‘Să știi mai multe, să fii mai bun’, doar sunt specialiști în cosmetizări. Și aceasta după ce, atunci când erau în opoziție, sprijiniți de lideri de sindicat mafioți, au atacat violent ideile lui Daniel Funeriu, precum cea cu clasa pregătitoare, pe care nu au eliminat-o. Într-o altă postare, vom vedea ce cosmetizări au adus USLamistii Legii educației naționale, din 2011, printr-o Ordonanță de urgență, dată în perioada sărbătorilor de iarnă, 2012, atunci când toată lumea era cu gândul la vacanță.

Iată și rezultatul politicii neocomuniștilor din PDSR=PSD=USL, din ultimii 20 de ani:

Comentariile la acest filmuleț, trei la număr, nu fac decât să confirme ce jos a ajuns educația din România, lovită crunt de USLamiștii de azi si de ieri (am păstrat forma originală a comentariilor).

de ce sa fie pedepsit al care il bate pe fraer nu e vina lui ca ala e atat de prost .si ce dac suntem violenti ,violenta ii desparte pe cei slabi de cei puternici pe cei inteligenti de cei prosti.personal .Si daca asta a durat 2 ani fucking 2ani de ce nu sa intamplat nimic ,va spun eu probabil cel care a mancat bataie nu e tocmai un geniu si e un fel desifonar de ala care da tot in gat si nimeni nu ii tinea partea .

Ar trebui sa faca mai putine ore , pentru ca datorita plictiselii ei fac toate draciile .Si oricum facem multa scoala degeaba, eu cu liceu daca merg sa ma angajez nu ma angajeaza nimeni ca nu am calificare .Voi face 3 luni niste cursuri iau diploma iar apoi tot in strainatate plec …salariile in Romania sant mici special pentru a pleca romanii in alte tari .

alea sunt animale nu copii nu au ce cauta la scoala sa ii ia si sa ii bage direct in puscarie caci oricum tot acolo vor ajunge mai tarziu

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

16 Responses to “Cum au distrus PSD-iştii învăţământul din România”

 1. Gabriel says:

  martie 30th, 2013 at 17:39

  Niste nenorociti. La puscarie direct!

 2. Rusu Liviu says:

  martie 30th, 2013 at 21:17

  USLamiști este o expresie care va face carieră. Eu o sa-mi amintesc de unde vine.

 3. pariuri sportive says:

  aprilie 2nd, 2013 at 14:54

  Nu ne ma ia nimeni in serios dupa atatea certuri politice. Si au dreptate, ca politicieni 99% sunt hoti. Nu vorbesc de parlamentarii pe care noi prostii am votat-o, numai pentru cghirii primesc atatea bani ca eu nu castig nici in patru luni. Daca vor sa fie parlamentari sa stea in hoteluri pe banii proprii, pentru ca nici noua nu plateste nimeni chiria. 

 4. Maria Günther says:

  noiembrie 7th, 2015 at 21:08

   d-na  Ecaterina Andronescu nu este cea care a trecut și pe la Facultatea pe care am urmat-o eu?  
   = 
   Facultatea de Metalurgie București 
   !!! 
  Buboiul și-adună de pe vremurile mele puroiul și neîndoielnic că originea o are înainte de ele, până s-au format decanii și dăscălii care au ridicat Instituțiile de învățământ… și pun accentul îndeosebi pe facultăți… la ceea ce se știe, incubatoare unde inexistenții cei 7 ani de acasa dezvaluie uluitoare MURDĂRII dar, dintre ele, câte sânt date pe față? 
   … 
   Deci, ce-am putea vedea că se învață?
  *
   România, încotro?

 5. USL, frăția interlopilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:30

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 6. Cum au distrus neocomuniștii România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2015 at 9:51

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 7. Cretin în sutană | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 21:11

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 8. Ce au modificat USLamiștii în Legea educației naționale | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 21:23

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 9. Mulți, dar proști | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 11:53

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 10. Facultățile private, o catastrofă pentru România | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 21:15

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 11. Deutsche Welle: Adevărul crud despre România | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 21:37

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 12. Dupa ce a distrus invatamantul romanesc, Ecaterina Andronescu este numita in consiliul de atestare a diplomelor universitare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 15th, 2016 at 21:44

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 13. Plagiatorul Ponta, varianta upgrade a Elenei Ceaușescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 16:01

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 14. România, țară-sursă de atacuri cibernetice | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2016 at 16:53

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 15. Sistemul de muncă la domiciliu | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2016 at 16:56

  […] Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania […]

 16. ion Barbu says:

  mai 26th, 2017 at 4:19

  Aceasta d-na Ecaterina Andronescu.care are o umila figura de nevinovata,ar trebui bagata in puscarie pe cel putin 25 de ani,pentru subminarea cu buna stiinta a invatamintului romanesc.Sunt unul care cu placere i-as da citeva palme si citeve suturi in partea din spate.Nu de alta,dar are o expresie a fetei de certa aroganta

Adauga un comentariu