Ecaterina Andronescu, cel mai mare blestem pentru invatamantul romanesc

luni, februarie 15, 2016 21:41
Posted in category Educatie, Istorie

Ecaterina AndronescuEcaterina Andonescu a fost cel mai mare blestem pentru învățământul românesc. Țoapa PeSeDistă a facut numai rău învățământului, promovând măsuri de natură să prejudicieze grav calitatea actului educațional. De la încercarea de impunere a admiterii în facultăți fără a promova examenul de Bacalaureat, prin aceasta urmărindu-se perpetuarea mafiei diplomelor false și a fărădelegilor din unitățile de învățământ superior private, adică acele focare de incultură și prostie, dacă-i vorba de studenți, plus hoție și mafie, dacă-i vorba de cei care conduc astfel de universități particulare, și până la legea aberantă de intrare în liceu cu orice notă obținută la Evaluarea Națională, în acest fel umplându-se liceele din România cu analfabeți, concomitent cu desfiintarea scolilor de arte si meserii, Ecaterina Andronescu (Abramburica) a distrus învățământul din această țară. În loc să fie judecată și condamnată în dosarele de corupție în care apare, mai precis în dosarul Microsoft, acest jeg PSD-ist este promovat de actualul ministru într-o comisie extrem de importantă pentru prezentul și viitorul educației din România.

Cine este Adrian Curaj, omul care continuă demolarea învățământului românesc

Sindicaliștii din cadrul Institului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației spuneau despre Adrian Curaj următoarele: „Ne exprimăm consternarea ca urmare a desemnării domnului Adrian Curaj pentru ocuparea funcției de Ministru al Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Sindicatul nostru a demascat în ultimii 3 ani abuzurile, șantajul și amenințările acestuia la adresa cercetătorilor, toate culminând cu tăierile masive de fonduri pentru contractele de cercetare în derulare, cu peste 50% an de an începand cu 2013.” Sindicatul amintit chiar l-a acţionat în instanţă pe Adrian Curaj, despre care mai spune că se bucură de protecţie din partea justiţiei.

Cum vrea Adrian Curaj să scoată istoria românilor din programa școlară

Acest Adrian Laș, pardon Curaj, își propune, nici mai mult, nici mai puțin, să scoată din programa școlară Istoria Românilor. Adică să uităm de marile nume ale istoriei noastre naționale, să uităm de unde venim, cine ne sunt strămosii. Acest Curaj nu poate rămâne Ministrul Educației cu o asemenea viziune de rahat, în care se amestecă diletantismul cu bătaia de joc la adresa școlii românești. Nu poți avea generații educate cu o asemenea conducere la Ministerul Educației. Societatea trebuie să reacționeze la intențiile criminale ale actualei echipe de la Ministerul Educației, echipa ce este completată cu viitoarea inculpată penală Ecaterina Andronescu.

După ce PSD-istii, trădători de neam și țară, au scos proba de Istoria Românilor/Geografia României de la Examenul de Capacitate, o acțiune criminală, făcută, probabil, la presiunea UDMR și nu numai, actualii tehnorahați ai lui Cioloș, omul de paie de la Palatul Victoria, vor să scoată definitiv Istoria Românilor din programa școlară. Români, trecutul nostru este sfânt și nu trebuie lăsate niște secături să-l murdărească aruncându-l în uitare. Iohannis și Cioloș sunt un fel de Cabinet Ponta II, adică trebuie eliminați din conducerea României, dacă vrem să mai sperăm la un viitor românesc pentru noi și urmașiii noștri.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ecaterina Andronescu, cel mai mare blestem pentru invatamantul romanesc”

 1. Şigovan Dorin says:

  februarie 17th, 2016 at 20:45

  Sunt profund dezamăgit.Sunt învăţător,cu toate gradele luate plus şi o facultate şi mi-a crescut cu 20 lei salarul de bază, în peste 40 de ani de activitate.Ce aş mai putea spune despre doamna şi măreţele sale realizări.

 2. Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2016 at 23:14

  […] Dupa ce a distrus invatamantul romanesc, Ecaterina Andronescu este numita in consiliul de atestare a… […]

 3. Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim PSD! | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2016 at 9:48

  […] Dupa ce a distrus invatamantul romanesc, Ecaterina Andronescu este numita in consiliul de atestare a… […]

 4. Efectul toxic al Ecaterinei Andronescu asupra invatamantului romanesc nu are egal in istorie | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 9th, 2016 at 16:37

  […] Dupa ce a distrus invatamantul romanesc, Ecaterina Andronescu este numita in consiliul de atestare a… […]

 5. Cum îşi ţinea Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, părinţii care au dat-o la şcoală | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 2nd, 2018 at 12:36

  […] Ecaterina Andronescu, cel mai mare blestem pentru invatamantul romanesc […]

Adauga un comentariu