USLamiștii, ucigașii dreptății în România

joi, martie 28, 2013 22:03

USLEste un fapt evident că România a juns raiul infractorilor. Și nu este vorba numai de politicienii corupți, gen Cătălin Voicu, pe care-i protejează imunitatea, influența și banii, plus niște judecători corupți, ci de majoritatea românașilor. Spun aceasta și doarece, dacă nu stiați, de exemplu, doar 20% dintre amenzile de circulație sunt plătite, restul nu (și România vrea în spațiul Shengen, hă, hă, hă).

Adică se plătește o amendă din cinci, dar bizonul mioritic vrea spitale moderne, drumuri bune etc. Această mentalitate infracțională nu este prezentă doar la țiganii din Ferentari, ci și la USLamiștii devoratori de Băsescu. De exemplu, un inginer de pe aici, convertit în profesor de matematică (doar unde te poți duce, dacă ești un inginer ratat, decât la catedră unde-i cald și bine) , P.I., cel ce avea o amendă primită de la Poliția Rutieră, afirmă: “Numai fraierii plătesc amenzile!” (oare asta le spune și elevilor?!).

Ca posesor unic de două amenzi, ambele plătite, m-am întrebat ce fel de țară este aceasta unde fiecare face caca pe legea votată de trimișii săi în Parlament. Adică ce face posibilă această situație? Răspunsul e relativ simplu: infractorul Năstase Adrian, printr-o ordonanță de urgență (unde era urgența în acest caz?), a făcut posibilă realitatea povestită mai sus. Este vorba de Ordonanta 2/2001, semnată de Bombonel cu mânuța cu care lua șpăgi la greu, numită pompos “Ordonanta privind regimul juridic al contravențiilor”, cea prin care plata amenzilor a devenit un sport pentru fraieri.

Mai precis, este vorba de articolul 9 din respectiva Ordonanță de urgență, aliniatul (3), având următorul conținut: “In cazul in care contravenientul nu a achitat amenda in termen de 30 de zile de la ramanerea definitiva a sanctiunii si nu exista posibilitatea executarii silite, organul din care face parte agentul constatator va sesiza instanta de judecata pe a carei raza teritoriala s-a savarsit contraventia, in vederea inlocuirii amenzii cu sanctiunea obligarii contravenientului la prestarea unei activitati in folosul comunitatii, tinandu-se seama de partea din amenda care a fost achitata.”

Citind cele anterioare, ne-am putea întreba ce se întâmplă dacă respectivul contravenient refuză munca în folosul comunității. Și aici răspunsul este simplu: va fi din nou amendat, amenda iarăși n-o va plăti și tot așa, ca într-un roman absurd de Kafka. Și pentru a înțelege vrăjeala cu „nu există posibilitatea executării silite”, lucrurile stau cam așa: dacă ești un cetățean normal, adică din clasa de mijloc, ce are un cont în bancă, ordonanta lui Bombonel te execută de nu te vezi, blocându-ți contul pentru a plăti amenda.

Dar dacă ești un țigan sau cioban analfabet, fără cont în bancă, adică votant USLamist cu banii la ciorap, respectiva ordonanță îți oferă șansa să nu plătești deloc amenzile și uite-așa apar șmecherii pe șosele, idioți născuți din politica USLamistă de a distruge normalitatea și civilizația în România. Iar plagiatorul Ponta, tot ca într-un roman de Kafka, acuză Germania că nu agreează România, în condițiile în care până și în țări din Africa este respectată mai bine legea față de România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “USLamiștii, ucigașii dreptății în România”

 1. USL, frăția interlopilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:31

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 2. Cum au distrus neocomuniștii România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2015 at 9:52

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 3. Cum au distrus PSD-istii invatamantul din Romania | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 19:36

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 4. Arme și condamnări | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 8:38

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 5. Pușcăriașii, clasa favorizată a României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 8:46

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 6. Plagiatorul Ponta, varianta upgrade a Elenei Ceaușescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 16:01

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

 7. România, țară-sursă de atacuri cibernetice | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2016 at 16:54

  […] USLamiștii, ucigașii dreptății în România […]

Adauga un comentariu