USL, frăția interlopilor

miercuri, aprilie 10, 2013 21:54

USLSau a politicienilor interlopi. Sau, dacă vreți, a interlopilor politicieni. Argumente? Cum au fraudat Referendumul din 2012, atunci când au aruncat pe geam milioane de euro pentru satisfacerea poftelor unui securist dovedit: Dan “Felix” Voiculescu. Deocamdată USL-ul plagiatorului Ponta va avea mari probleme cu atacurile repetate la adresa independenței justiției. Iată o stire pe care sigur USL-ul n-o va prezenta: Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, despre numirile procurorilor: Procedura pe care Comisia Europeana a recomandat-o nu a fost urmata, cred ca asta trebuie spus clar. Cred ca trebuie sa ne concentram pe pasii urmatori.

Dar să vedem cum lucrau USL-iștii cu interlopii, în 2012, cu ocazia Referendumului.

Interlopii îşi negociau funcţii în ministere cu politicienii „handicapaţi”

„Locotenenţii” tocmiţi de USL să asigure multiplicarea voturilor la referendum doreau ca răsplată funcţii guvernamentale. La finalul discuţiilor îşi luau măsuri de precauţie:”Bă, sa nu mai vorbim pe telefon, poate ne întâlnim, că ne înregistrează ăştia”
Florin Voinea, fostul consilier onorific al lui Victor Ponta, s-a implicat activ și în alegerile din 2012

Interceptările din dosarul de fraudare a referendumului din Ardeal arată cât de uşor intrau interlopii la mai marii din USL. Prietenii lui Dumitru Samson – consilierul lui Crin Antonescu şi fiu vitreg al fostului ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, discutau cu lejeritate despre aranjarea şi numirea în funcţii de directori la Compania Naţională pentru Controlul Activiţăţilor Nucleare şi la Agenţia Naţională pentru Reglementare şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice. În plus, uşile la anumiţi miniştri le erau deschise. Personajul principal al noului episod al stenogramelor este Tudor Nica.

A fost trimis la Cluj, alături de Samson, pentru a se ocupa de fraudarea referendumului. Interlopii aveau şi ei nemulţumirile lor vizavi de politicieni: „Ăştia-s nişte handicapaţi, tu nu i-ai văzut cum sunt, că sunt în pământ, habar nu au ce înseamnă o legislaţie. Tu îţi dai seama că la ăştia or să vină să cotizeze”.

„Intrare” la consilierul lui Ponta

Nica are pile şi la Florin Voinea, consilier onorific al primului ministru Victor Ponta până pe 9 ianuarie 2013 când a fost elibert din funcţie. Într-o discuţie din 27 septembrie 2012, Nica îi promite unui angajat de la Agenţia Naţională pentru Reglementare şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice intervenţia pe lângă Florea Voinea, pentru a stopa presiunile care se făceau asupra unui inspector.

Domn Necunoscut: Da!

Nica Tudor: Zi şefu!

D.N.: Ce faci mă?

N.T.: Muncesc.

D.N.: Mă strânge cu uşa să îmi dau demisia.

N.T.: Mai stai un pic să mă întâlnesc eu deseara şi vin la tine.

D.N.: Nu, ziceai că vorbeşti cu ăla, cum îl cheamă?

N.T.: Florin?

D.N.: Cu consilierul lui Ponta, ăla.

N.T.: Vorbesc cu el, dar eu am vorbit cu ăla. Ăla ce ţi-a zis?

D.N.: Să plec de bună voie, să îmi dau demisia că dacă nu, îmi face probleme.

N.T.: Cine ţi-a zis asta, mă? Preşedintele?

D.N.: Da.

N.T.: Mai stai acolo şi te sun eu în maxim 2 ore.

D.N: Da. Dar cum îl cheamă pe ăla, mă?

N.T.: Cum îl cheamă pe Voinea? Voinea şi mai cum? Florea Voinea? Florea Voinea mă. Da, hai!

D.N.: Ca să ştiu şi eu ce dracu fac.

N.T.: Haide, bine.

D.N.: Mulţumesc.

Nici interlopii nu au încredere în promisiunile politicienilor USL

Tudorel Nica promitea posturi şi în Ministerul Economiei. El a asigurat legătură cu Bogdan Măgureanu, zis „Kamaz”, un mafiot din Oradea, în Dosarul Referendumului.

Nica Tudorel: Dar eu îl duc la Ministerul Economiei şi vorbeşte, el acolo şi negociază, da nu te gândi că vine cineva şi-l pune acolo moca.

Milu: Şi cu cine, cu cine vorbeşti? Adică …

N.T.: Cu GEORGESCU.

Milu: În PSD, nu?

N.T.: La Ministerul Economiei, ministrul, mergem şi încercăm să vorbim acolo.

Interlopii nu sunt încrezători în cuvântul politicienilor şi vor să aranjeze numirile, „să pregătească terenul” încă înainte de alagerile parlamentare de la sfârşitul lui 2012.

N.T.: Măi nu arde, crede-mă că nu arde, tocmai se fac astea … toate numirile se fac peste vreo două luni, jumate – trei.

Milu: Înseamnă.

N.T.: Nu, mai durează, după alegeri bă, din decembrie încolo, n-are nimeni curajul înainte, nebunule!

Milu: Păi după alegeri, măi, eu ce zic? După alegeri!

N.T.: Păi şi-n decembrie îs alegerile.

Milu: Păi da, dar tre să-şi pregătească terenul înainte. Nu trebuie să-şi pregătească terenul înainte?

Mafioţi la Educaţie

Într-o altă discuţie, Nica Tudor, mâna dreaptă a lui Dumitru Samson în „Dosarul referendumului” promite o funcţie de director la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN).

Acesta vorbeşte cu un anume „Milu”şi explică că interlopii sunt mai şcoliţi decât membrii actuali ai USL care nu ştiu o „legislaţie”.

„Le convine, că le vine oameni ca lumea … ăştia-s nişte handicapaţi, nu, tu i-ai văzut cum sunt, că sunt în pământ, habar nu au ce înseamnă o legislaţie. Eu zic că-s pământ toţi, le e bine, tu îţi dai seama că la ăştia or să vină să cotizeze … să ceară cotizaţia şi atât”.

În discuţie apar nume grele ale USL.

Milu: Bă, vreau să ajung să vorbesc cu … cu ANDRONEASCA.

Nica Tudor: Păi ce-ai păţit?

Milu: Cu ăsta, cu fratemio, cu frate-mio, Petre.

N.T.: Da.

Milu: La CNCAN se schimbă iar directorii, după fiecare mandat, acu-i unu de la PC.

N.T.: Aşa …

Milu: Şi vrea şi el să se bage, dar fără partid nu se poate, deci vrea să se bage în PSD.

N.T.: Şi el ce vrea acolo, director sau ce?

Milu: Vrea să intre cu PSD, să-l aibe cineva asupra lui, adică un de ăsta mare. Ştii, eu m-am referit la ANDRONEASCA, că ea-i cu PSD?

N.T.: Ce?

Milu: Adică eu am zis că o cunoşti tu pe ANDRONEASCA şi să stea de vorbă cu ea.

N.T.: Păi eu o cunosc, îl bag direct în minister, mergem la ea.

Milu: Deci asta vreau.

N.T.: Dar nu te ajută asta.

Poliţia Cluj a închis ochii la turismul electoral

Nicuşor Ştefan Hanzi a declarat că urma să fie cinstit cu mici şi băutură de interlopii tocmiţi de USL, ca să voteze pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Şi Alexandru Fekete a precizat procurorilor că în colonia de la Pata Rât au ajuns două autocare ale firmei Fany, care au preluat în jur de 60 de persoane şi le-au dus la vot.

Din mărturia sa reiese că Poliţia a permis turismul electoral: „În locul în care au oprit iniţial autocarele era un echipaj de Poliţie, de la Secţia 7, însă nu au reacţionat când au apărut autocarele şi au coborât cei 50-60 de romi care s-au îndreptat spre secţia de votare. Autocarele au trecut mai departe, pe lângă poliţişti.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “USL, frăția interlopilor”

  1. Cum au distrus neocomuniștii România | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 22nd, 2015 at 9:50

    […] USL, frăția interlopilor […]

  2. În România, mafioții numesc inspectorii financiari | A șaptea dimensiune says:

    martie 25th, 2016 at 21:18

    […] USL, frăția interlopilor […]

  3. Plagiatorul Ponta, varianta upgrade a Elenei Ceaușescu | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 10th, 2016 at 16:00

    […] USL, frăția interlopilor […]

Adauga un comentariu