Vrei mobilă de bucătărie? VreiMobila.ro este alegerea ideală!

sâmbătă, decembrie 30, 2023 14:46
Posted in category Diverse

Mobila de bucătărie Sofia 200Întotdeauna i-am apreciat pe cei care produc lucruri de calitate, dar nu pun preţuri mari, în ideea de a vinde cât mai mult şi de a-i face pe clienţi mulţumiţi. De-a lungul vieţii am cumpărat mobilă din tot felul de locuri, dar nu mi-am imaginat că voi găsi mobilă de calitate la preţuri atât de accesibile precum descoperirea din ultima vreme.

Mai exact, am găsit acest site cu mobila de bucatarie şi surpriza mea plăcută a fost totală. Preţuri accesibile, produse de cea mai bună calitate. Iată şi câteva exemple.

Mobila de bucătărie Sofia 200 este realizată din material termorezistent, care îi asigură durabilitate şi protecţie, este uşor de curăţat de pete, grăsime şi urme de murdărie, ideală pentru spaţiile mici, înguste, dar şi pentru spaţiile mari, acolo unde nu ocupă prea mult loc. De culoare albă şi un finisaj mat, oferă o luminozitate aparte bucătăriei, adăugând un plus de ordine, dar şi de spaţiu.

Mobila de bucătărie Alfa 380Mobila de bucătărie Alfa 380 este alegerea potrivită în cazul unui spaţiu ceva mai mare, este ideală pentru depozitarea tuturor ustensilelor, eliminând senzaţia de bucătărie încărcată. Poate fi amplasată şi într-o locaţie mai îngustă, tip vagon. Completează perfect interiorul, oferind o senzaţie plăcută, de ordine şi armonie. Cuprinde tot ce ai nevoie pentru bucătăria ta, adică nu mai trebuie să adaugi alte corpuri pentru a depozita obiecte din bucătărie.

Mobilă de bucătărie Gamma 260Mobilă de bucătărie Gamma 260 are un design modern şi o funcţionalitate desăvârşită. Este rezistentă şi durabilă în timp, oferind în acelaşi timp stabilitate şi suport pentru toate ustensilele din bucătărie. Oferă şi o notă de eleganţă prin culoare, fiind o bucătărie modernă, în ton cu gusturile şi preferinţele prezentului.

Pe lângă exemplele de mai sus, aveţi multe alte modele de mobilă de bucătărie ce pot fi comandate online pe platforma vreimobila.ro.

În urmă cu mai mulţi ani, pe când nu exista posibilitatea de a comanda online mobilă, trebuia să mergi efectiv la magazinul sau depozitul cu mobilă şi de acolo să alegi modelul pe care ţi-l doreai. Ca unul care am trecut prin aşa ceva, am două amintiri legate de achiziţionarea mobilei.

Prima amintire este despre un model de mobilă pentru sufragerie, destul de scump pentru acele vremuri. Ca paranteză, modelele de mobilier de pe vreimobila.ro au preţuri accesibile, mult mai mici decât preţurile dintr-o anumită perioadă, în care probabil mobila era considerată un accesoriu de lux.

Revenind la prima amintire despre mobila pentru sufragerie, am mers la centrul de prezentare a modelelor de mobilă, iar acolo, după ce am ales modelul, a trebuit să aştept nişte ore să fie montat. Cei doi angajaţi responsabili cu montat mobilei aveau o zi de luni complicată, probabil după o zi de duminică agitată, deoarece se mişcau cu viteza melcului sau aşa mi se părea mie atunci, nevoit fiind să aştept.

Deşi am ajuns la prima oră în magazinul de mobilă, puţin după ora 9:00, abia pe la 3 după-amiaza mobila era montată şi gata de transport. Fiind vorba de o distanţa de aproximativ 60 de kilometri, cu mers relativ încet, s-au mai dus două ore pe drum, aşa încât am ajuns acasă pe la ora 17. A durat vreo oră scoaterea din maşină şi introducerea mobilei în interior, o adevărată aventură cu mobila montată.

Cu toate că am ales modelul adaptat la dimensiunea camerei, intratul pe uşă cu mobila montată s-a dovedit un adevărat exerciţiu de imaginaţie şi de încercat multe variante, ştiut fiind faptul că nu-ţi iese din prima decât cu totul întâmplător. În final, după multe peripeţii, mobila era aşezată la locul ei, băieţii cu maşina erau plecaţi, eu eram epuizat, dar mulţumit, după vreo 9 ore de aşteptat, în care am realizat că o zi de luni poate fi mai lungă chiar decât prevede legea.

Peste alţi câţiva ani, am hotărât să-mi schimb mobila de bucătărie. Cum tot păţitul e priceput, de această dată nu am achiziţionat mobila gata montată, ci am luat-o în cutii de carton, urmând a fi montată în interior. Aşadar, de data aceasta nu am mai aşteptat, mobila fiind rapid urcată în maşină, transportată la locuinţa proprie şi depozitată într-o încăpere.

Cum nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, ci totul se transformă, am constat rapid că timpul economisit la magazinul de mobilă, la transport şi la introducerea mobilei în încăpere se va pierde rapid, şi într-o cantitate mult mai mare, la montatul mobilei. Aveam schiţa, aveam tot ce-mi trebuie, da’ nu aveam experienţa necesară. Plus că era iarna, iar încăperea unde urma a fi montată mobila de bucătărie era renovată şi nu era deloc încălzită.

Pe de o parte, mă gândeam să mai amân îmbinarea pieselor componente ale mobilei de bucătărie, dar pe de altă parte, eram curios dacă sunt toate piesele de care aveam nevoie. Aşa încât, în reprize mai lungi sau mai scurte, în funcţie de temperatura corpului, am trecut la asamblarea mobilei. Am scos părţile componente din cutiile de carton, am căutat elementele de îmbinare şi am trecut la treabă. Mi-a luat câteva zile, dar în final am reuşit să montez tot ce era de montat, nu lipsea nimic şi mobila nouă era la locul ei.

După cele două experienţe ale mele cu achiziţionarea mobilei, am realizat că momentele în care cumpărăm mobilă rămân în memorie, sunt rare, iar acesta este un alt motiv să comandăm modelul preferat de mobilier. Mai este şi satisfacţia schimbării, a faptului că locuinţa ta are un aer proaspăt, curat, care-ţi face viaţa mai plăcută şi mai fericită. De regulă, în viaţă unele lucruri nu pot fi schimbate, oricât de mult ne-am dori acest lucru, dar mobila de bucătărie cu siguranţă poate fi schimbată sau achiziţionată pentru prima dată.

Astăzi este mult mai simplu de comandat mobilă de bucătărie, o poţi face online pe platforma vreimobila.ro, iar această mobilă îţi este adusă acasă. După ce alegi modelul, dintre zecile de modele disponibile, poţi apela la următoarele date de contact pentru a comanda mobilă de bucătărie de cea mai bună calitate, la preţurile cele mai accesibile:

CB FURNITURE SRL

Adresa: Str. Calea Moldovei 152, Bacău, România, cod poştal: 600352

Telefon: 0371 232 612

E-mail: vanzari@vreimobila.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu