watchshop.ro, magazinul tău online cu ceasuri originale

sâmbătă, aprilie 12, 2014 17:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă-ți dorești un ceas original, nu ceasuri contrafăcute, chinezării ieftine adică, urmează link-ul watchshop și vei descopri magazinul online unde poți cumpăra ceasuri de firmă, originale adică, la prețuri accesibile. Toate ceasurile, pe care le-ați admirat la persoanele apropiate sau la vedetele prezentului, le găsiți pe site-ul de la link-ul anterior. Veți întâlni pe site brand-uri celebre precum: Calvin Klein, Atlantic, Dolce Gabbana, Hugo Boss, Zeppelin, Puma, Pulsar, Guess, Festina etc. De exemplu, încercați Oferta de ceasuri sunnto de la watchshop, iar din această categorie haideți să alegem un model , pentru a vedea ce opțiuni poate avea un ceas original. Am ales la întâmplare modelul Suunto OUTDOOR SS020134000 Ambit2 S Lime, ceas bărbătesc cu display digital, mecanismul fiind quartz. Afișează: ora, minute, secunde; data; ziua săptămânii, ritmul cardiac. Are GPS, busolă, altimetru, alarmă, conectivitate la calculator etc. Toate caracteristicile sunt descrise în amănunt pe site (click pe unul din link-urile anterioare).

Livrarea produselor se face gratuit, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei (RON). Produsele pot fi ridicate și de la sediul firmei (adresa o găsiți pe site). Modalitățile de plată sunt diverse. Puteți plăti produsele comandate în numerar, cu cardul online, prin ordin de plată sau ramburs, la primirea comenzii etc. Toate detaliile găsiți pe site, dacă accesați una din legăturile anterioare. Puteți alege ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, ceasuri pentru copii. Pe lângă ceasuri, puteți comanda bijuterii, precum: inele, coliere, cercei, butoni, brățări, brelocuri. De asemenea, găsiți pe site și curele (brățări) pentru ceasuri, acestea fiind, la rândul lor, originale. Există și o secțiune de promoții, în care puteți achiziționa ceausuri cu importante reduceri de prețuri. Tot pe site găsiți multe alte informații, precum alegerea și întreținerea unui ceas. Vrei să ai un ceas adevărat, nu tot soiul de imitații, intră pe site-ul recomandat în această postare și pe brațul tău se poatea așeza o frumusețe de ceas. Vrei să faci un cadou deosebit unei persoane importante din viața ta? Pe site-ul de la unul din link-urile anterioare te așteaptă cadoul ideal sub forma unui ceas bijuterie. Dragii moșului, bucurați-vă sufletul cu produse de calitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu