watchshop.ro, magazinul tău online de ceasuri originale

miercuri, octombrie 29, 2014 18:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu realizez cât de inspirat sunt, dar am o bănuială: nu-i așa că sunteți interesați să vă cumpărați un ceas original, care să adauge mai mult farmec personalității dumneavoastră. Nimic nu se compară cu un ceas care atrage privirile celorlalți și care conturează personalitatea fiecăruia dintre noi. Doar știți proverbul: spune-mi ce ceas ai la mână ca să-ți spun cine ești. Dar haideți să trecem la o primă categorie de ceasuri și anume swiss military, din care putem alege, de exemplu, ceasul Swiss Military Chrono SM34033.06 Cronograf, pe care-l puteți vedea și în imaginea de mai jos, posedă cronograf, cronometru, dată, tahometru, este rezistent la apă, plus multe alte caracteristici, adică merită comandat, mai ales că livrarea este gratuită în toată țara.

Dacă trecem la o altă categorie, ajungem la ceasuri Calvin Klein, atat de cunoscute in lumea buna. Puteți vedea și comanda, de exemplu, ceasul Amaze Medium K5D2S121, care vă poate fi livrat în 24 de ore, are garanție 24 de luni și-l puteți plăti în rate (mai multe detalii găsiți pe site). Carcasa, de formă dreptunghiulară, este din oțel inoxidabil, iar catarama este tip bijuterie.

Sau poate sunteti interesati de ceasuri Swiss, pentru a alege un ceas de mână pe gustul dumneavoastră. Sunt prezentate modele deosebite, de la care nu-ți poți lua privirea. Sunt ideale pentru a fi oferite cadou unei persoane speciale din viața dumneavoastră, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Găsiți modele de ceasuri pentru domni, pentru doamne și pentru copii. Mai găsiți și ceasuri la promoție, precum și ceasuri cu importante reduceri de prețuri.

Dragii mei, nu uitați: dacă vreți un ceas deosebit, pentru dumnaevoastră sau cei dragi, folosiți această recomandare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu