www.yesstudio.ro, dacă vrei un job în videochat

luni, octombrie 26, 2015 20:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe este o femeie inteligentă? O femeie care știe să-și pună în valoare calitățile și să obțină profit maxim de pe urma lor. Voltaire spunea că “Frumusețea este cadoul oferit de Natură muritorilor”.

www.yesstudio.ro, dacă ești o fată frumoasă și vrei să lucrezi în domeniul videochat-ului

Se spune că viața este o cursă, în care nu ai voie să cedezi, dacă vrei să fii un învingător. Dacă esti din categoria învingătorilor, a celor care prin voință, muncă, pasiune vor să atingă un anumit standard de viață, videochat-ul este o opțiune de luat în seamă. Iar www.yesstudio.ro este mai mult decât o alegere inspirată. Este alegerea celor care au caracter, integritate, ambitie, putere, succes, clasa si rafinament.

Ce model caută studioul Y.E.S.

Iată câteva condiții pe care este bine să le îndepliniți pentru a avea sanșe reale să fiți primite în Y.E.S. TEAM

  • Dacă nu ai experiență în domeniul videochat-ului, să fii o persoană care să se lase modelată.
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Vârsta maximă acceptată este de 30 de ani, dacă îndeplinești cerințele ridicate ale videochat-ului.
  • Să cunoști limba engleză la nivel avansat sau să fii dispusă la o asimilare rapidă a limbilor străine.
  • Să fii jovială, glumeață, plină de viață și comunicativă.
  • Să îți placă munca în echipă.
  • Să realizezi că fără muncă multă nu se ajunge la câștiguri mari.

Ce câștiguri sunt oferite modelelor care vor lucra în Y.E.S. TEAM

În primul rând, veți fi angajate cu contract de muncă, fiind un job legal. În primele două luni de la angajare, aveți un minim garantat de 500 de dolari, în afara bonusurilor oferite, indiferent de câștigurile din cele două luni. Comisioanele oferite reprezintă 50% brut din încasările totale ale fiecărui model. „Brut” deoarece aceste sume sunt trecute în contractul de muncă. După cum vedeți nu sunt promisiuni care nu pot fi acoperite, ci totul este transparent și legal. Plățile se fac bilunar sau lunar, în funcție de alegerea făcută de fiecare model în parte. Plata nu se întârzie niciodată și se face prin card bancar. Mai puteți câștiga importante sume de bani, bunuri sau aobonamente l a diverse clinici de înfrumusețare cu ocazia diferitelor concursuri motivaționale ce vor avea loc periodic. Mai puteți beneficia de bonusuri de fidelitate dacă aduceți prietene care să se angajeze la studioul Y.E.S. Veniturile unui model pot fi maximizate în timp, prin trucuri care o pot ajuta să atingă potențialul maxim.

Dacă ești o persoană din jumătatea frumoasă a lumii (nu se accepta decât modele feminine) și îti doresți un job în care să te simți împlinită, financiar și nu numai, www.yesstudio.ro este cea mai bună opțiune.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu