Cum făceau pesediştii poliţie politică în România

joi, septembrie 8, 2011 14:07

PSD, ciuma rosieDemni urmaşi ai fostei nomenclaturi bolşevice, cu securişti şi turnători din belşug în rândurile lor, pesediştii n-au condamnat NICIODATĂ, la nivel oficial, crimele dictaturii comuniste. Mai mult de atât, în democraţia bananieră din România îşi permit să încalce orice regulă, de la cele morale la cele legale. De exemplu, senatorul pesedist Cătălin Voicu, asupra căruia planează grave acuzaţii de corupţie, nu a fost exclus din PSD, cum ar fi fost normal, până la finalizarea procesului (la sfântu’ aşteaptă?) sau din Senatul României, al cărui preşedinte este Mircea Prostănacu’. Foştii puşcăriaşi sunt bineveniţi între neocomuniştii superbogaţi ai PSD-ului. Clica pesedistă poate fi împărţită în două tabere: infractori condamnaţi de ochii lumii (Bivolaru, de exemplu) şi corupţi cu şanse minime de a răspunde în faţa legii (Adrian Năstase, de exemplu). Vedeţi Reţeaua, metodele şi clienţii lui Cătălin Voicu. În episodul din acest material vom vedea cum firmele erau obligate, în 2009, să cotizeze la campania electorală a Prostănacului. Erau obligate oficial, de prefecţii pesedişti, chiar dacă era ilegal. Precum înaintaşii lor bolşevici care au aplicat metode staliniste pentru a rusifica România, pesediştii din 2009 foloseau aceleaşi metode, dar numai la adresa oamenilor de afaceri. Materialul este preluat din ‘Academia Caţavencu’.

În fieful lui Dragnea (PSD) se face poliție politică

Scandalul soldat cu demiterea lui Dan Nica de la Interne, ce a dus la căderea Guvernului, ce a dus la amînarea celor două tranșe FMI și UE, ce va duce la prăbușire economică, a fost, spun pesediștii, generat de Băsescu. Care voia, cică, să aibă ministru de Interne de la PD-L, ca să poată pune prefecții lui pedeliști în locul prefecților pesediști și să facă aranjamente la alegeri. Exact ca în zicala pe care o aminteam în titlu, tocmai asta se pregătea să facă PSD: cu ajutorul prefecților, să tragă sfori să-l scoată pe Geoană președinte.

Avem dovada că în luna iunie a acestui an, cînd erau la butoanele prefecturilor, pesediștii își aranjau alegerile într-un stil autentic bolșevic. Și nu oriunde, ci în județul condus de Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, fost candidat la funcția de ministru de Interne. Prefectul pesedist de Teleorman de la acea dată, Ionuț Adrian Biță, a solicitat primarilor și viceprimarilor PSD, șefilor de organizații și agitatorilor de partid să îi trimită tabele clare cu „agenții economici și apartenența lor politică“. Aceasta este sintagma înscrisă pe un dosar întocmit la Prefectura Teleorman, spre știința prefectului.

Adică și firmele sînt arondate politic, iar PSD voia să știe cui anume! În acest dosar sînt tabele cu toate societățile comerciale, asociațiile familiale de pe raza satelor din județul Teleorman. S-au depus astfel de liste pentru următoarele localități: Măgura, Lița, Saelele, Siliștea-Gumești, Sîrbeni, Clocociov, Putineiu, Crîngu, Troianul, Suhaia, Săceni, Nenciulești, Poroschia, Călmățuiu de Sus, Cernetu, Ciuperceni, Buzescu, Brîceni, Bujoru, Crîngeni, Ciolănești, Drăgănești de Vede, Drăgănești-Vlașca, Frăsinet, Lunca, Izvoarele, Fîntînele, Măldăieni, Zimbreasca, Viișoara, Uda, Blejești, Tătărăștii de Jos, Cosmești, Tătărăștii de Sus. În total, în jur de 780 de societăți comerciale, asociații familiale și administratori de societăți au fost căutați la simpatii politice și predați Prefecturii Teleorman.

Depistarea și înregistrarea politică a firmelor a fost oficială, ca dovadă faptul că majoritatea tabelelor poartă ștampila Primăriei și semnătura primarului. Unsprezece primari PSD, un viceprimar și trei președinți de organizații PSD au semnat listele cu societățile comerciale din localități și simpatiile administratorilor acestora. Pentru ca actul să aibă greutate și să arate că totul este verificat ca la carte, tabelul politic trimis de primarul comunei Uda conține, pe lîngă semnătura sa și ștampila instituției, iscălitura secretarei Primăriei, jurist de meserie. Mai mult, are număr de înregistrare în Primărie și probabil număr de intrare la Prefectura Teleorman.

În mai multe cazuri, tabelele au fost trimise de pe faxul primăriilor pe faxul Prefecturii.

În cazul comunei Cernetu, faxul cu societățile comerciale și afilierea lor politică a fost trimis de la SC Teldrum, firmă despre care avem motive serioase (bazate pe documente și declarații date în fața unor procurori) să credem că este a lui Liviu Dragnea, președintele CJ Teleorman, secretar general PSD (v-am povestit cu altă ocazie în Academia Cațavencu despre asta).

Interesant este că la Teldrum figura ca acționară madam Marinela Panaitov, care de ani de zile face PSD-ului de Teleorman serviciul de contabil mandatar oficial, la toate alegerile. Ce treabă să aibă o societate comercială să trimită Prefecturii o listă cu alte societăți comerciale, în care să specifice pe cine votează administratorii lor? Este evident că există o singură legătură: PSD.

Ca să nu fie nici un dubiu, primarul din comuna Saelele a trimis tabelul de pe faxul Primăriei, i-a dat număr oficial de înregistrare, l-a semnat, a pus ștampila Primăriei și a scris clar, ca titlu al documentului: „CÄ‚TRE INSTITUȚIA PREFECTULUI JUDEȚUL TELEORMAN“.

Și mai tare: într-un tabel (cazul comunei Putineiu) s-a specificat, pe lîngă societățile comerciale, și cu cine simpatizează politic Poșta din comună (adică locul de unde pleacă pensiile), s-a trecut și apartenența politică a școlii, opțiunea politică a dispensarului veterinar. Într-un alt tabel (comuna Crîngu) se trece și cu cine ține medicul din sat, în altul (comuna Tătărăștii de Jos) apare și preotul cu specificația înclinației sale politice. O mostră de esență de comunism: în tabelul trimis Prefecturii de comuna Cosmești, se trec și „proprietarii de utilaje agricole la nivel de comună“. Practic, toți cei care îi puteau influența pe alegători, cîrciumar, preot, polițist, poștaș, patron de butic, medic, deținător de tractor, deținător de cazan sătesc de făcut rachiu, morar etc., au fost anunțați prefectului pesedist. Poliție politică făcută oficial, ca-n 1947, tată!

Pasul doi de poliție politică: cîteva dintre instituțiile statului au tăbărît cu controale la societățile ai căror administratori nu au arătat că nutresc sentimente pesediste. Protecția Consumatorului, Inspecția Muncii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, DJAOV (Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale) Teleorman, în cele două luni ce au succedat dosarului înaintat prefectului și cît a mai fost partidul roșu la guvernare, au vizat 39 de societăți nepesediste. Ce poate face un administrator de societate comercială pentru partidul care-i trimite controale pe cap? Poate să dea bani la partid, poate să pună în magazin, cîrciumă, moară, orice are societatea, afișe electorale pentru acel partid.

Prefectura este garantul respectării legilor în județ. Nu avea motiv prefectul pesedist de Teleorman să primească liste cu simpatiile politice ale administratorilor de societăți comerciale din județ. Decît dacă voia să facă poliție politică, ceea ce s-a și întîmplat. Dar despre asta, în numărul viitor.

La douăzeci de ani de la Revoluție, PSD-ul lui Iliescu face poliție politică pe față. În cinstea martirilor. Fiți veseli, tovarăși!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum făceau pesediştii poliţie politică în România”

  1. Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 9th, 2016 at 11:01

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

  2. Al treilea Reich bolşevic | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 9th, 2016 at 13:32

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

  3. Cum au scos pesediştii valize cu bani din România | A șaptea dimensiune says:

    martie 19th, 2016 at 18:03

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

  4. Cum manipulau pesediştii opinia publică folosind TVR-ul | A șaptea dimensiune says:

    mai 9th, 2016 at 22:03

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

  5. Primele 10 site-uri comerciale din România | A șaptea dimensiune says:

    iunie 30th, 2016 at 21:19

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

  6. Cristian Panait, inainte sa moara: „Cainele asta de Ponta m-a omorat!” | A șaptea dimensiune says:

    august 25th, 2016 at 20:52

    […] Cum făceau pesediştii poliţie politică în România […]

Adauga un comentariu