Guvernarile PSD au insemnat al treilea Reich bolşevic

duminică, noiembrie 13, 2011 12:14

Crimele comunismuluiAm descoperit întâmplător site-ul exploziv-news, un loc unde se pot găsi multe informaţii interesante. Are secţiuni precum ‘DOSARE pentru DNA’, ‘DOSARE pentru DIICOT’, C.S.A.T., ‘SERVICII SECRETE’. Administratorul site-ului este Simona Ela FICA, director general CEO Intell Defense. Materialul care mi-a atras atenţia este intitulat ‘A3 – Al treilea Riech bolşevic!’ şi îmi permit să-l reproduc, sperând că nu voi fi acuzat de furt intelectual.

„Credeam ca, odata cu castigarea alegerilor din 2005, apoi din 2009, de catre Traian Basescu, Romania va scapa definitiv de fascismul bolsevic si bolnav al ciumei rosii cu penaj de cucuvea a Mortii.

Credeam ca am scapat de mirosul de cadavru cu care puslamaua imbatranita in rele, Ion Iliescu, cu tot cu trantorul Adrian Nastase, au imputit instantele cu fel de fel de judecatori mai mafioti ei insisi decat interlopii lui Maior, si ca astia doi vor sta dracului intr-o celula, tinandu-i de urat uratului cu minte-n ghips, Stanculescu.

Credeam ca am scapat de cele doua Reich-uri instalate in 1990 si apoi in 2000, de catre primii doi infractori amintiti mai sus. Credeam ca venirea lui Geoana in fruntea PSD va fi o victorie a democratiei impotriva tembelismului ocult al homosexualitatii nastasesciene.

Credeam ca presa insasi se va scutura de nespalatii, incultii, manelistii, trantorii, tarfele, ciutacii, pitpalacii protapiti protap in motul trebii fesenisto-pedeseristo-pesedisto-nkvdisto-criminale (criminale, la propriu!) si implantati kaghebistic prin televiziuni de catre aceeasi cucuvea rosie care-i neagra de batranete, dar nici de-a dracu’ nu mai moare odata!

Am crezut in utopii! Si am ajuns, la trei ani de la reinvestirea in functie a celui mai democratic Presedinte pe care l-a avut Romania vreodata, sa constat, amar, acru, acid, cianuric, ca:

Institutiile Statului NU exista:

 1. daca ar fi existat un CNA, desfiinta, inchidea, amenda, eradica carciuma Antena 3! Unde toti rahatii cu miros de presa-pres il pupa-n fund pe Iliescu si unde toti rahatii cu miros de media-roaba il injura, il ataca, il asasineaza, il scuipa pe Seful Statului! Zilnic!
 2. daca ar fi existat un DIICOT, pana acum finaliza si mama mamei dosarului lui Ponta, criminalul procurorului Panait!
 3. daca exista o justitie, pana acum Iliescu era condamnat pe viata pentru toate crimele – CRIME! – comise in ultimii 21 de ani, iar parasuta Nastase era inchis de mana cu Catalin Voicu si toti finii lui tembeli pentru camatarie, furt din patrimoniul statului, subminarea autoritatii de stat, etc, etc, etc.
 4. daca exista macar un cap limpede prin PSD, Geoana ramanea presedinte al partidului si aveam acum o stanga coerenta, decenta si titrata, nu o adunatura de golani care pana si pe Geoana il injura! Revenind la subiectul Antena 3, nici nu mai trebuie construita separat o puscarie pentru astia, ca-s toti stransi laolalta, trebuie doar cineva care sa dea foc la casa de nebuni (Badea, asta a zis-o Eminescu – si Eminescu, ba, nu e camatarul de etnie tiganeasca la nunta caruia ai haladuit tu in 2005!).

Si va trebui ca cineva sa inchida urgent cloaca asta a lui Voiculescu, altfel va asigur ca al treilea Reich al lui Ilici este in plina formare! Iar daca institutiile statului – alea care exista, dar lipsesc cu desavarsire, vorba lui Caragiale, se fac ca n-aud, nu vad, cum otrepele astea si fasciste, si bolsevice, si ANTIROMANESTI, il injura pe un Presedinte ales de poporul Roman, chiar nu s-o gasi nimeni, din popor, sa spuna: “GATA! AJUNGE!”

PS. Nu-mi cereti sa folosesc limbaj titrat-academic cand scriu despre criminali! Nu l-ar intelege.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Guvernarile PSD au insemnat al treilea Reich bolşevic”

 1. Comuniştii, făuritori de ‘democraţie’ în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 16:15

  […] Al treilea Reich bolşevic […]

 2. Cum au furat PSD-istii in Romania | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2016 at 16:33

  […] Al treilea Reich bolşevic […]

 3. Viata unui politist distrusa de un deputat PSD | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 8th, 2016 at 21:10

  […] Al treilea Reich bolşevic […]

 4. Cum manipulau pesediştii opinia publică folosind TVR-ul | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2016 at 22:01

  […] Al treilea Reich bolşevic […]

 5. Realitatea TV şi limba română | A șaptea dimensiune says:

  mai 11th, 2016 at 20:45

  […] Guvernarile PSD au insemnat al treilea Reich bolşevic […]

 6. Cristian Panait, inainte sa moara: „Cainele asta de Ponta m-a omorat!” | A șaptea dimensiune says:

  august 25th, 2016 at 20:50

  […] Al treilea Reich bolşevic […]

 7. Un asteroid cu diametrul de peste 140 de metri va lovi Terra in 2040 | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 20th, 2016 at 19:13

  […] Guvernarile PSD au insemnat al treilea Reich bolşevic […]

Adauga un comentariu