Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar

vineri, ianuarie 20, 2017 19:18
Posted in category Istorie, PSD = PCR

Vadim Tudor (stanga) si Ion Iliescu (in mijloc)Cum a dat mafia PSD-istă certificate de revoluționar la toți foștii comuniști și securiști, care au făcut parte din aparatul de propagandă și teroare al Partidului Comunist Român

Ca să nu pută prea tare când talpa istoriei va călca într-înșii, o sumedenie de inși groși la burtă și obraz s-au înghesuit să-și iscălească rușinoasele porecle de botez pe lista de revoluționari a cunoscutului oligointelectual Bebe Ivanovici (fost parlamentar PSD, PDSR cu se numea atunci, fost apropiat al criminalului KGB-ist Ilici Iliescu – n.m.). Citim facsimilul publicat sâmbătă, 29 martie 1997, de România Liberă, ne luxăm rapid privirea în șiragul de eroi care, în frunte cu Ion Iliescu și Bebe, adăpostește numele ilustre ale domnilor Mugurel Florescu, Grigore Zanc (fost prefect PSD, dacă nu și parlamentar – n.m.), Vasile Ionel (fost consilier al KGB-istului criminal Ilici Iliescu – n.m.), Popa Tatu, Ion Honcescu (fost șef al corpului de control al premierului Săniuță Votcăroiu, Nicolae Văcăroiu – n.m.), Gheorghe Funar (fost pupincurist al criminalului KGB-ist Ilici Iliescu n.m.) și, cu voia dvs., al treilea pe listă Teodor Meleșcanu (nenorocitul care i-a umilit pe românii din diaspora la alegerile prezidențiale din 2014 – n.m.).

E locul să amintim acelor simpli cetățeni care în decembrie 1989 s-au lăsat bătuți și uciși într-un neinspirat anonimat că prezența pe lista eroilor revoluției aduce fericitului subsemnat, pe lângă nemuritoarea glorie, și o năprasnică scutire totală de impozite. Lucru care, judecând după o trecere sumară în revistă a vilelor, mașinilor și conturilor aflate în posesia numiților martiri, justifică prețul piperat cerut de Bebe Ivanovici unui aspirant de rând la râvnitele certificate.

Dar să-i lăsăm pe găinarii amintiți să se legene în calda indiferență a Justiției (acea justiție pe care o regretă mafiotul Tăriceanu, cal care face sex oral de niște ani mafiei PSD-iste – n.m.) și să se scalde în belșugul propriei nesimțiri. Căci alte două enormități – ca să zicem așa – și mai mari se lăfăie pe această listă de martiri în viață (era în 1997 – n.m.)

La pozițiile 4, respectiv 5, identificăm pe barzii de gherilă de la Butimanu și Bârca, adică revoluționarii Vadim Tudor și Adrian Păunescu. Despre cât au luptat ei în acele zile ar trebui să depună mărturie Codul Penal. Altminteri, trebuie să le fi fost tare greu să ducă bătălia răniți, cu limbile și cerul gurii fracturate de asalturile disidente asupra acelui organ al dictatorului cu care acesta a gândit dezastrul: curul. Deși, dacă e să ne amintim corect, unul dintre eroi, Adrian Păunescu, a avut chiar îndrăzneala de a coborî în stradă în momentul victoriei din 22 decembrie 1989, când a luptat vitejește cu ambii obraji împotriva valului de flegme studențești.

În rest, ce-ar mai fi de spus decât “dați-vă jos, măgarilor, din istoria poporului român!”? (“Academia Cațavencu”, nr. 280/1997)

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu