94 de site-uri unde puteti descarca poze gratuite

marți, octombrie 24, 2017 15:40
Posted in category IT

Poze gratuiteChiar dacă în România nu se pune prea mare preţ pe furtul intelectual (vedeţi cazurile de plagiat din rândul politicienilor şi al personalităţilor publice din Republica noastră bananieră), acesta rămâne un furt, inclusiv în spaţiul virtual. A fura pozele cuiva şi a le folosi în scopuri personale, de exemplu, se pedepseşte drastic în lumea civilizată. Poţi fi penalizat în multe moduri şi chiar te poţi alege cu un proces. Mai este şi componenta morală a furtului intelectual, adică, dacă nu eşti o brută ieşită ieri din peşteră, nu foloseşti munca altuia, fie că este vorba despre un film, o fotografie sau un text.

Din fericire, în cazul pozelor există şi locuri unde putem descărca poze gratuite, fără a mai fi nevoie să ne facem griji în privinţa încălcării dreptului de autor. Lista cu cele 94 de site-uri unde găsim poze ce pot fi descărcate gratuit am primit-o pe mail şi m-am gândit că, poate, este utilă şi unora dintre cititorii site-ului A şaptea dimensiune. Chiar dacă în Republica Bananieră Dragnea se fură totul de către politicienii corupţi, este bine ca noi, cei care ne dorim să trăim într-o ţară civilizată, să nu facem la fel. Mahatma Gandhi, părintele independenţei Indiei, spunea inspirat “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

Lista cu site-uri unde puteţi descărca poze gratuite este la link-ul https://www.whoishostingthis.com/resources/free-stock-images/.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “94 de site-uri unde puteti descarca poze gratuite”

  1. Cele mai bune editoare video la inceput de 2018 | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 28th, 2019 at 21:22

    […] 94 de site-uri unde puteti descarca poze gratuite […]

  2. Cum descarcam un intreg site web pentru vizualizare offline | A șaptea dimensiune says:

    mai 3rd, 2019 at 14:13

    […] 94 de site-uri unde puteti descarca poze gratuite […]

Adauga un comentariu